יום שבת, 06.12.2025 שעה 14:43
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

רפואה לאטוולד: "סתום את הפה", מאמן נתניה הגיב

קרב צעקות לא נעים בנתניה. מאמן ק"ש זעק לעבר מקבילו, שלא נשאר חייב. שרצקי ואייל סגל זעמו על החלטות ה-VAR, אטוולד התלונן על השיפוט וההרחקה

|
ריימונד אטוולד (נעם מורנו)
ריימונד אטוולד (נעם מורנו)

קרב צעקות לא נעים נרשם הערב (ראשון) בין קובי רפואה לריימונד אטוולד במהלך המשחק בין עירוני קריית שמונה למכבי נתניה באצטדיון הביתי של היהלומים, עם עימות מילולי שהגיע לאור החלטות שיפוט.

רפואה אמר לאטוולד: "סתום את הפה", מאמן נתניה לא נשאר חייב וקילל אותו בחזרה. הרבה מתח על הקווים וזאת בעקבות החלטת ה-VAR של השופט לפסול את הגול של ק”ש אותו כבש אורי דהן בדקה ה-13, וכן ההתקלות בין דזיוגאס ברטקוס ללאמק בנדה. שני המאמנים קיבלו צהוב.

קובי רפואה (נעם מורנו)קובי רפואה (נעם מורנו)

אנשי ק”ש הרגיעו את רפואה, ובנוסף בעלי הקבוצה איזי שרצקי צעק לעברו של השופט גם בירידה לחדרי ההלבשה, כאשר זעם מהיציע על החלטת ה-VAR לתת פנדל. העניין הגיע לאחר ששופטי הווידאו שלחו את שלום בן אברהם לראות במסך אחרי שהוא שרק לעבירה של בנדה על ברטקוס, אך הוא נשאר עם ההחלטה המקורית שלו שלא לשרוק לכדור עונשין מ-11 מטרים.

לאחר מכן, גם בעלי נתניה אייל סגל והמנכ"ל ניב גולדשטיין באו בטענות לשופט שלומי בן אברהם, לאחר שהרחיק את זלאטן שחוביץ', שבעצמו גער בשופטים אחרי הרחקתו.

קוואן פרייטר, אלמוג כהן וקיליאן ואן דר קאפ (נעם מורנו)קוואן פרייטר, אלמוג כהן וקיליאן ואן דר קאפ (נעם מורנו)

אחרי המשחק, אטוולד אמר: “אם מסתכלים על המשחקים האחרונים אפשר לומר שחזרנו חזרה, שיחקנו טוב נגד מוליכת הליגה, יש לחץ של השחקנים אבל הם צעירים ולומדים משחק אחרי משחק. היו לנו מצבים טובים, אני די מרוצה מהמחצית הראשונה, המחצית השנייה הייתה טובה, היינו בחיסרון מספרי והצלחנו לא לספוג, הייתה לנו הזדמנות או הזדמנות וחצי לקחת אבל אנחנו מרוצים מהתוצאה”.

האדום השני ברציפות: “הכדור החופשי היה לנו, לא מבין למה היריבה הלכה לכדור. אחרי שהשופט שורק אסור לגעת בכדור, אבל כנראה החוק הזה לא נחשב בישראל. רצינו לקחת את החוץ, זה לא היה הכדור שלו בכלל, זה היה כדור שלנו. השופט אמר שהוא ראה משהו בבירור, אבל אני לא חושב”. 

זלאטן שחוביץזלאטן שחוביץ' מוחה בפני שלום בן אברהם לאחר הרחקתו (נעם מורנו)

רפואה אמר בסיום: “כמובן שבאנו לנצח, כמו בכל שבוע, אבל לא קיבלנו החלטות נכונות מקדימה. הגענו למצבים לא רעים בסוף והיינו צריכים להכריע את המשחק, אבל בסדר, נמשיך הלאה. שתי הקבוצות שיחקו התקפי, היו מצבים קורצים שאפשר היה לעשות שערים, היו הרבה שטחים שלא ניצלנו, מרימים את הראש וממשיכים קדימה”.

המפגש מול מכבי חיפה: “לכל משחק מבחינתנו ננסה נגיע מוכנים, ננסה לעשות את הכי טוב שלנו, כמובן שקשה מול מכבי חיפה אבל נראה לבוא ולנצח”.

צעיר בלב: יוני ארליך הבלתי נגמר



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */