יום ראשון, 28.12.2025 שעה 08:33
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"אליפות? עוד מוקדם לדבר על זה, אבל הלוואי"

רוחות של 2012 בק"ש אחרי ה-0:1 על הפועל ת"א, רפואה מיהר להוריד לקרקע: "לא שיחקנו כמו בשבועות האחרונים". האוהדים זעמו על התקהלות הקהל האדום

|
שחקני עירוני קריית שמונה (ניסן עייש)
שחקני עירוני קריית שמונה (ניסן עייש)

בעירוני קריית שמונה סוגרים מחזור ליגה נוסף בסיומו הקבוצה של קובי רפואה ממשיכה לחיות את החלום. לאחר שישה מחזורי ליגה וניצחון 0:1 על הפועל תל אביב אמש (שלישי) הצפוניים משפשפים עיניהם כדי לוודא שהם אכן מובילים את טבלת ליגת העל עם 14 נקודות מתוך 18 אפשריות, כשבמאזן הקבוצה 0 הפסדים וספיגת 2 שערים בלבד - ההגנה הטובה בליגה עד כה.

ההצלחה הכבירה בפתיחת העונה מזכירה נשכחות מהשנים הטובות של המועדון בחצי הקודם של העשור, אז הנוכחות בצמרת הטבלה הייתה דבר שבשגרה. למרות היכולת הטובה, הבעלים איזי שירצקי לא הגיע גם הפעם למשחק, בו חסרה הקבוצה את אחד משחקני ההתקפה המרכזיים שלה - יוג'ין אנסה, שהורחק במשחק הקודם. חסרונו הורגש בעיקר במהלך המחצית הראשונה, אך רפואה יכול לסמן ‘וי’ גדול נוסף לאחר שהצליח להתגבר על כך, בעיקר בזכות היכולת של העורף.

תגובות קריית שמונה אחרי הניצחון על הפועל

"אנחנו נראים טוב, יש לנו הגנת ברזל שנותנת חופש לצאת קדימה, אם נמשיך כך השמיים הם הגבול. אליפות? לא יודע, עוד מוקדם לדבר על זה עברנו רק 6 משחקים אבל לך תדע איך העונה תתפתח, הלוואי", סיפר לאחר המשחק שחקן בקבוצה ל-ONE. החלוץ מוחמד שכר, שהיה מעורב בשער הניצחון, הוסיף: "אנחנו מאוד שמחים, לפני המשחק ידענו שניצחון ישאיר אותנו למעלה ואני מאוד שמח שעשינו את זה. כיף גדול להיות בצמרת ואני מקווה שנמשיך ביכולת הזו ותמיד נהיה למעלה".

ביום ראשון תצא הבוצה למשחק חוץ מול מכבי נתניה ובמועדון יקוו לסגור שלושה מחזורים חלומיים עם 9 נקודות. "שלושה משחקים בשבוע זה מעייף אבל הצוות עושה הכל שננוח ונגיע מוכנים פיקס למשחקים. נתכונן יש לנו כמה ימים להיערך לנתניה ונגיע מוכנים", סיפר שכר.

רפואה ניסה לצנן את ההתלהבות הגדולה בקרייה מפתיחת העונה החלומית ואמר: "אני לא חושב ששיחקנו כמו בשבועות האחרונים אבל גם שמשחקים פחות טוב צריך לנצח. נשפר את קבלת ההחלטות, אני בטוח שיש לנו קבוצה טובה".

קובי רפואה (ניסן עייש)קובי רפואה (ניסן עייש)

לקראת המשחק בנתניה צפוי אנסה לשוב ל-11. החלוץ אופיר מזרחי, שהתאושש מפציעה ונכנס אמש כמחליף, ישוב בהדרגה על מנת למנוע פציעה חוזרת. למרות הניצחון, אוהדי הקבוצה זעמו אמש וזאת לאחר שבחודשים האחרונים האוהדים מאיישים גבעה מעל האצטדיון ומשם צופים במשחקי הקבוצה, אך במהלך הימים האחרונים הודיעו במשטרת ישראל כי לא יאפשרו זאת נוכח מגבלות הקורונה ואיסור ההתקהלות.

בהתאם לכך, האוהדים הצפוניים לא הגיעו הפעם לגבעה אך מי שתפסו את מקומם היו אוהדי הפועל תל אביב. ראוי לציין כי דקות ספורות לאחר מכן האוהדים האדומים פונה מהגבעה אך עלו על גג אוטובוס בסמוך למגרש, התקהלו עליו בצפיפות ומשם עודדו את הקבוצה וצפו במשחק. "אנחנו אנשי חוק ומכבדים את הנחיות המשטרה אבל לא ייתכן שלנו לא יתנו להיות שם ואוהדי הפועל יעמדו על גג של אוטובוס בלי שאף אחד ייגש אליהם", ציינו בחוג האוהדים של קריית שמונה.

אוהדי הפועל תל אביב (ניסן עייש)אוהדי הפועל תל אביב (ניסן עייש)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */