יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:34

למעלה מאלף בדיקות, 16 יצאו חיוביות לקורונה

ההתאחדות לכדורגל פרסמה את נתוני התחלואה מסבב המשחקים של הנבחרות השונות - לאחר 1,172 בדיקות. קמר: "השקענו משאבים רבים, כולם גילו אחריות רבה"

|
מונס דאבור (ההתאחדות לכדורגל)
מונס דאבור (ההתאחדות לכדורגל)

עם סיום פעילות נבחרות ישראל (בוגרת גברים, בוגרת נשים, צעירה עד גיל 21 וכדורגל אולמות) בזירה הבין-לאומית, החל בחודש ספטמבר 2020 ועד כה (נבחרת הנשים צפויה לקיים שני משחקים נוספים, נבחרת כדורגל אולמות תשתתף בשלב העילית), מפרסמת ההתאחדות לכדורגל את נתוני התחלואה בקורונה ואת מספר הבדיקות שנערכו. 

רתם קמר, מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל: "למן הרגע בו הוחלט על חזרת נבחרות ישראל לפעילות בין-לאומית, היה ברור לנו כי נידרש למאמץ מיוחד לנוכח המשבר הבריאותי החמור והאתגרים הייחודיים והראשוניים שהביא עמו. לנגד עינינו עמדו שתי מטרות מרכזיות בהקשר הזה – שמירה על בריאות השחקנים והשחקניות, הצוותים המקצועיים ובעלי התפקיד השונים, והימנעות מביטול משחקים בשל תחלואה באחת הנבחרות שלנו”.

אייל גולסה (ההתאחדות לכדורגל)אייל גולסה (ההתאחדות לכדורגל)

“ההתאחדות השקיעה משאבים רבים, פיננסיים, לוגיסטיים ואנושיים, כדי לצלוח את הסיטואציה. כל המעורבים בנושא, שחקנים, צוותים מקצועיים ואחרים, גילו אחריות יתרה בנסיבות עולמיות חסרות תקדים והשאירו את ההכרעות לכר הדשא בלבד. תודה גדולה והערכה רבה מגיעות לאגף הרפואי של ההתאחדות לכדורגל, לוועדה הרפואית ולצוותים הרפואיים של כל אחת מהנבחרות. נגיף הקורונה עדיין כאן והוא לימד אותנו כי אסור לנוח על זרי הדפנה. נמשיך לבחון כל הזמן כיצד ניתן עוד להשתפר". 

נתוני התחלואה

נבחרת ישראל הבוגרת לקחה חלק ב-7 משחקים בין-לאומיים (3 ביתיים, 4 חוץ) שכללו 5 טיסות (סקוטלנד, סלובקיה, צ'כיה, נורבגיה). במהלך כל התקופה התגלו חיוביים לקורונה: 2 אנשי צוות ו-5 שחקנים.

ערן זהבי (רדאד גערן זהבי (רדאד ג'בארה)

נבחרת הנשים לקחה חלק בשני משחקים בינ"ל (חוץ), שכללו 2 טיסות (דנמרק וגיאורגיה). במהלך התקופה התגלו חיוביים לקורונה: 1 אנשי צוות ו-5 שחקניות.

הנבחרת הצעירה לקחה חלק ב-6 משחקים בינ"ל (2 ביתיים, 4 חוץ), שכללו 4 טיסות (איי פארו, מונטנגרו, צפון מקדוניה וספרד). במהלך כל התקופה התגלו חיוביים לקורונה: 3 שחקנים.

אילון אלמוג (נעם מורנו)אילון אלמוג (נעם מורנו)

נבחרת כדורגל אולמות לקחה חלק בשני משחקים בינ"ל (בית וחוץ), שכללו טיסה אחת (קפריסין). במהלך כל התקופה לא התגלה אף בעל תפקיד ו/או שחקן חיובי לקורונה.

במהלך התקופה מספטמבר ועד היום בוצעו 1,172 בדיקות קורונה לשחקני ולצוותי הנבחרות: 16 בדיקות חזרו חיוביות (1.365%), 1,156מהבדיקות חזרו שליליות (98.635).

לא יאמן! דיא סבע מציג את הלמבורגיני שלו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */