קלופ בלי רביעייה אחורית: אחרי ואן דייק, גומז ואלכסנדר-ארנולד, גם מגן ליברפול ונבחרת סקוטלנד סובל מפגיעה בשריר הירך. יטוס לישראל אך בספק

יורגן קלופ בלי רביעייה אחורית נכון לכרגע. אחרי וירג’יל ואן דייק וג’ו גומז שיעדרו לזמן ממושך, וכן טרנט אלכסנדר-ארנולד שיחזור בשבועות הקרובים, היום (ראשון) התבשרה ליברפול כי גם אנדרו רוברטסון נפצע.
המגן השמאלי של נבחרת סקוטלנד סובל מפגיעה בשריר הירך האחורי ולא נכלל בסגל של נבחרתו למשחק מול סלובקיה בליגת האומות, והוא בסימן שאלה לקראת ההתמודדות מול נבחרת ישראל ביום רביעי. יחד עם זאת, מאמנו סטיב קלארק הרגיע כשאמר שהוא יעלה על המטוס לישראל ולא בהכרח שלא ישחק.
החבורה בכחול-לבן של וילי רוטנשטיינר תארח ברביעי ב-21:45 את הנבחרת שהדיחה אותה בדו-קרב פנדלים מותח בחצי גמר פלייאוף העלייה ליורו.