יום שישי, 02.01.2026 שעה 04:10

דחה את ברצלונה - והחליף 13 קבוצות ב-13 שנים

סיפור הזוי. ג'ון בוסטוק האנגלי בן ה-28, כרגע בלי קבוצה, פתח את הלב: "בארסה הציעה לי חוזה ל-10 שנים ואפילו שלחה לי פוסטר חתום של רונאלדיניו"

|
ג'ון בוסטוק (רויטרס)
ג'ון בוסטוק (רויטרס)

בגיל 14, ג’ון בוסטוק, שם שרובכם לא שמעתם עליו, חוזר על ידי חצי מיבשת אירופה – ריאל מדריד, אינטר, מנצ’סטר יונייטד, צ’לסי, ליברפול וברצלונה היו בין הקבוצות שרצו אותו, והחלום שלו היה ללבוש את החולצה של הקטאלונים, חלום שבסופו של דבר לא יצא אל הפועל.

הבלאוגרנה הציעו לו חוזה כשהיה נער, ובראיון ל-BBC בוסטוק חשף: “כשהייתי ילד בארסה הציעה לי חוזה לעשר שנים, רונאלדיניו היה השחקן האהוב עליי והם שלחו לי פוסטר חתום שלו. עדיין יש לו אותו בבית שלי בלונדון”. לצערו, זה לא יצא אל הפועל כי משפחתו לא יכולה הייתה להרשות לעצמה לעבור, וההצעה נדחתה.

גג'ון בוסטוק במדי טוטנהאם (רויטרס)

אחרי שההעברה לקטאלונים לא יצאה אל הפועל, הוא מצא את עצמו מחליף לא פחות מ-13 קבוצות ב-13 עונות – קריסטל פאלאס, טוטנהאם, ברנטפורד, האל סיטי, שפילד וונסדיי, סווינדון טאון, טורונטו, אנטוורפן, לאובן, לנס, בורסאספור, טולוז ונוטינגהאם פורסט – קבוצתו האחרונה.

השחקן התבדח על כך שנאלץ לנדוד: “הפכתי להיות מומחה בלארוז את חפציי, ולפרוק. אני יכול לשבור את שיא המהירות בזה. אשתי עזרה לי לאורך הקריירה, אני נשוי לה 10 שנים, היא החברה הכי טובה שלי, העזרה שלי והאלופה שלי, היא האמינה בי יותר ממה שאני האמנתי בעצמי”.  

הטירוף של מאמן לאציו מיד לאחר הגול



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */