יום שישי, 19.12.2025 שעה 22:12
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
13865-80710מכבי ראשל"צ
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11740-6459הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

לקראת חזרה: עומרי כספי ישוב לאימונים מלאים

במכבי ת"א מקווים שהפורוורד ישחק כבר החודש. בלייזר היה נקודת האור ב-69:75 על אשדוד: "עשינו לעצמנו חיים קשים, 17-18 איבודי כדור זה יותר מדי"

|
עומרי כספי. לא שיחק כשנה (איציק בלניצקי)
עומרי כספי. לא שיחק כשנה (איציק בלניצקי)

“לא שיחקנו טוב”, הודו במכבי תל אביב אחרי הניצחון הדחוק 69:75 על מכבי אשדוד אמש (שני) במסגרת סיבוב א' של גביע המדינה. ספק אם אצל אלופת המדינה חשבו כי הקבוצה תיגרר למאבק של ממש עד לסיום מול יריבתה מהליגה הלאומית בדרך לשלב שמינית הגמר גביע המדינה. בקבוצה לא אהבו את היכולת שהציגו השחקנים על הפרקט ובסיום ביקשו לשים כבר את המשחק מאחוריהם.

אך לא הכל שלילי ונראה שלמכבי ת”א יש סיבה לאופטימיות: עומרי כספי מתקרב יותר ויותר לחזרה לאימונים מלאים עם הקבוצה. הפורוורד, שלא שיחק מאז תחילת העונה שעברה ועבר ניתוח עוד במהלכה, נמצא בהתקדמות כאשר בתרחיש האופטימי הוא יהיה כשיר בסוף החודש או בתחילת החודש הבא. חודש דצמבר סומן גם מבחינתם של יובל זוסמן וג'ון דיברתולומאו. מי שאמור להיות בתקופה הזו חבר של קבע בסגל הצהובים הוא מקס היידגר, שמיועד להשאלה לאחר מכן.

עומרי כספי ושחקני מכבי ת"א (איציק בלניצקי)עומרי כספי ושחקני מכבי ת"א (איציק בלניצקי)

ובחזרה למשחק. כבר מהפתיחה היה נראה כי חניכיו של יאניס ספרופולוס מתקשים להיכנס לעניינים בשני צידי המגרש. המאמן היווני העיר לשחקנים שלא “חתכו” לסל כדי לייצר אפשרות נוספת בהתקפה. לאחר מכן גם גער בשחקניו שלא ביצעו עבירה על שחקני מכבי אשדוד שיצאו למתפרצת. אך לצד כל אלו נקודת האור היה עוז בלייזר.

"זה לא היה צריך לקרות, פשוט מאוד”, אמר בלייזר. “זה קרה והדבר היחיד הטוב הוא שניצחנו ואנחנו צריכים לראות מה קרה. הצוות הכין אותנו למשחק הזה. דיברו על המשמעות של המשחק ועדיין לא תפקדנו כמו שצריך ועשינו לעצמנו חיים קשים. 17-18 איבודי כדור זה יותר מדי ובלאגן אחד גדול, אנחנו צריכים לתקן את זה כי ביום חמישי יש לנו משחק סופר חשוב ואם אנחנו נהיה ככה זה לא ייגמר טוב. קרה לנו גם ביורוליג במשחקים שהובלנו ואז חזרו ועשו עלינו ריצה גם נגד אילת ועוד לא מצאנו את הדרך כמו שאומרים "להרוג את המשחק".

עוז בלייזר עולה לזריקה (רדאד געוז בלייזר עולה לזריקה (רדאד ג'בארה)

“אני בטוח שנמצא את זה כי זה אנחנו צריכים להמשיך ולדחוף כל הזמן ואסור לנו להוריד את הרגל מהגז וזו גם המהות של הקבוצה וה-DNA של המועדון. אסור להוריד רגל מהגז ולא משנה מול מי משחקים כי בכדורסל של היום מספיק שאתה נרגע לרגע ואז הקבוצה השנייה יכולה לחזור ואז המומנטום משתנה והכל הפוך ואתה מכניס את עצמך ללחץ, ואנחנו צריכים לדאוג שזה לא יקרה, לבוא מהדקה הראשונה ועד הסוף לדחוף", סיכם.

במשחק מול הפועל אילת צוות האימון הדריך את השחקנים על הפרקט לתקשר בהגנה לדבר האחד עם השני וגם מול אשדוד הקו נמשך. הצהובים פיתחו מומנטום בתחילת הרבע הרביעי שהתחיל עם גג של אנטה ז'יז'יץ' והמשיך עם מהלך של שלוש נקודות, שהרים את כל שחקני הקבוצה שישבו על הספסל. עם זאת, הקבוצה לא הייתה מרוכזת ואירוע שאולי מלמד יותר מהכל עד כמה היה מחסור בריכוז התרחש ברבע הרביעי כאשר בהתקפה עם יתרון מספרי ספסל הקבוצה צעק לכריס ג'ונס "חמש על ארבע". הגארד שהבין את הרמז יצא להתקפת המעבר שהסתיימה שניות בודדות לאחר מכן עם איבוד כדור.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */