יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:09
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

יאניס: ז'יז'יץ' עדיין לא בכושר הטוב ביותר שלו

מאמן מכבי ת"א אחרי ה-74:86 על אילת: "עבר זמן מאז ששיחק בקביעות, מרוצה גם מסנדי כהן". בית הלחמי: "חבל, נדיר לתפוס אות בסגל חסר וחצי רדומים"

|
יאניס ספרופולוס (איציק בלניצקי)
יאניס ספרופולוס (איציק בלניצקי)

מכבי תל אביב גברה הערב (שבת) 74:86 על הפועל אילת במשחקה הראשון העונה בליגת ווינר סל, ואחרי ההפסדים ביורוליג בתקופה האחרונה נראה שבמסגרת המקומית הצהובים כן מצאו את הקצב. אנטה ז’יז’יץ’ וסנדי כהן הפגינו יכולת טובה אצל אלופת ישראל בצהוב נגד הדרומיים.

יאניס ספרופולוס אמר בסיום: “התחלנו טוב מאוד מבחינה הגנתית, הייתה הגנה טובה חוץ מברבע השלישי. אני חושב שבמחצית השנייה הם מצאו פתרונות, ניצלנו את היכולת הטובה של ז’יז’יץ’ שהיה טוב גם התקפית. לליגה שלנו הוא שחקן שיכול להיות חשוב מאוד, הוא איכותי, קשה לעצור אותו, אבל גם ביורוליג זה ככה”.  

ספרופולוס: "שיחקנו מאוד חכם"
יאניס ספרופולוס (איציק בלניצקי)יאניס ספרופולוס (איציק בלניצקי)

היווני הוסיף: “יש לו כישרון, ז’יז’יץ’ לא בכושר הטוב ביותר שלו וככל שנשחק יותר הוא ישתפר. הוא היה ב-NBA, עבר הרבה זמן מאז ששיחק קבוע ועכשיו הוא מרים את הקצב ואני שמח עבורו. רוב המשחק הצלחנו מבחינת ההגנה. אני מרוצה מאוד מסנדי כהן שמתחיל להבין מה שאני מבקש ממנו, במשחק הקודם הוא היה זמין ולא ממש שיחק, עכשיו הוא התרגל לפילוסופיה שלנו והיה טוב מאוד. הנוכחות שלו היום הייתה חשובה עבורנו”.

ז’יז’יץ’ אמר בסיום: “מספרים טובים, אבל הכי חשוב זה לעזור לקבוצה. אני גאה מאוד בקבוצה, היו שלבים ששיחקנו נהדר ובחלק מהמקרים יכולנו להשתפר, אבל ניצחנו וזה מה שחשוב. יש לי כימיה עם חבריי לקבוצה, היום זה היה היום שלי. שיחקנו הרבה לאחרונה, אלייז’ה בראיינט שחקן נהדר”. 

אנטה זאנטה ז'יז'יץ' חוגג עם אלייז'ה בראיינט (איציק בלניצקי)

השחקן הוסיף: “אני גאה בקבוצה, אנחנו שחקנים מקצוענים וצריכים לשחק תחת לו”ז צפוף, הכימיה שלנו הולכת ומשתפרת, הקשר עם בראיינט על המגרש טוב, לא ידעתי שהשורה הסטטיסטית שלי הייתה טובה, זה היה סיפתח חשוב לליגה”.

אריאל בית הלחמי אמר: “איבדנו צ’אנס מאוד גדול היום, לא הרבה פעמים אפשר לתפוס את מכבי ת”א עם סגל חסר וחצי רדומים, ותמיד כשבאים הנה צריך לשחק לאט ולהרים אותם ודווקא הם עשו את זה, שיחקנו לא ברמה ובאנרגיות וברצון כדי לקחת את המשחק, הכול היה על מי מנוחות חוץ מרגע אחד שקצת התעוררנו. לא היינו נחושים מספיק וזה פשוט חבל”.

אריאל בית הלחמי (איציק בלניצקי)אריאל בית הלחמי (איציק בלניצקי)

“בתור קבוצה לא שיחקנו מספיק חזק ונחוש, לא הצלחתי להעביר לשחקנים את גודל הצ’אנס שהיה לנצח. אם הייתי יודע איך להעביר את המסר אולי התוצאה הייתה הפוכה אבל לא שיחקנו מספיק טוב. אני לא מסתכל על האחוזים, הרבה זריקות בחצי הראשון היו ממש לבד והיינו יכולים להוביל, אבל הנחישות והרצון זה מה שחשוב. ממה אני מרוצה? באופן כללי יש קבוצה טובה, עדיין חסרים את שולדבראנד שהוא שחקן מאוד חשוב”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */