יום שלישי, 13.01.2026 שעה 14:00
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

בסמי עופר הציבו שלטי לד של כוכבי חיפה

יחדיר מוטיבציה לירוקים? לפני המפגש מול מכבי ת"א, בעיריית חיפה הציבו באצטדיון שלטי לד עם דמויותיהם של ברקוביץ', ארמלי, בנין וגוטמן שגדלו בעיר

|
השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)
השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)

בחיפה מתכוננים למשחק הגדול של העונה מול מכבי תל אביב שיתקיים ביום שני ב-21:00 באצטדיון סמי עופר וההתרגשות בשיאה. היום (חמישי) עיריית חיפה הציבה באצטדיון שלטי לד גדולים עם דמויותיהם של ארבעה כוכבי עבר בכדורגל הישראלי שגדלו וצמחו בעיר חיפה - אייל ברקוביץ’, זאהי ארמלי, טל בנין ואלי גוטמן.

השלטים הוצגו במסגרת פרויקט מיוחד של עיריית חיפה שמצדיעה לאנשי התרבות והספורט שגדלו וצמחו בעיר, הגיעו להישגים מרשימים ברמה הארצית והבין-לאומית והביאו לה גאווה וכבוד. השלטים החדשים ייחשפו לראשונה במשחק העונה מול מכבי תל אביב ביום שני באצטדיון סמי עופר אבל הם הותקנו כבר היום במגרש העירוני המפואר.

השלטים שתלתה עיריית חיפה בסמי עופר

בחודש שעבר הוצגו ברחבת הפסנתר שבמרכז הכרמל שלטי ענק עליהם התנוססו דמויותיהם המאויירות של כוכבי תרבות בתחום המוזיקה שגדלו בחיפה כמו ירדנה ארזי, נסרין קדרי, שירי מימון וסטטיק. הפעם הוצבו לכל אורך היציע המזרחי של אצטדיון סמי עופר שלטי לד ענקיים, עליהם מופיעים פניהם של ארבעה מכוכבי העבר של הכדורגל הישראלי, כאשר במרכז היציע הוצב שלט תלת-מימד ענק הנושא את הכיתוב MADE IN HAIFA, לציון העובדה כי מדובר בכוכבים מקומיים שגדלו בעיר.

השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)

השילוט החדש יוצג באצטדיון במהלך כל חודש נובמבר, כאשר בכוונת העירייה והנהלת האצטדיון העירוני להרחיב בעתיד את המיזם ולהציג באצטדיון דמויות נוספות מעולם הכדורגל. בהמשך בחירת הדמויות החדשות שיופיעו בו תיעשה הפעם על ידי הקהל הרחב, שיוכל להציע את הצעותיו באמצעי הדיגיטל השונים של עיריית חיפה ושל האצטדיון - בדפי הפייסבוק ובחשבונות האינסטגרם.  העיצוב והאיור של דותן-לידז’י חברת קריאטיב.

השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)השלטים בסמי עופר (ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה)

איתמר צ'יז'יק, יו"ר דירקטוריון אצטדיון סמי עופר, אמר: “אנו באצטדיון סמי עופר, מהיפים והמודרניים בארץ, מברכים על השימוש במסכי הלד החדשים ובטריבונות הישיבה כפלטפורמה לפרסום וליצירת אווירה תומכת ספורט גם בימים, בהם לא ניתן לארח את קהל האוהדים באצטדיון החיפאי”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */