יום ראשון, 11.01.2026 שעה 02:33

טוקיו תקים מרכז רפואי מיוחד למחלות זיהומיות

ההכנות לקראת המשחקים האולימפיים נמשכות במרץ לקראת הקיץ הבא: היפנים נערכים אפילו לאפשרות של מקרי הדבקה בווירוס הקורונה בקרב הספורטאים שיגיעו

|
נמשכות ההכנות בטוקיו (רויטרס)
נמשכות ההכנות בטוקיו (רויטרס)

בטוקיו ממשיכים להיערך לקיום המשחקים האולימפיים בצל מגפת הקורונה. אירוע הספורט הגדול בעולם אמור להתקיים בקיץ הקרוב ביפן ושם נערכים עם צוות משימה מיוחד אפילו לאפשרות של מקרי הדבקה בקרב הספורטאים האולימפיים.

לפי המסתמן כעת, בטוקיו יוקם מרכז רפואי מיוחד למחלות זיהומיות, שנועד לבקרה ולזיהוי הדבקויות ויוכל לנהל את האירוע במקרה של התפרצות מגפת הקורונה בקרב הספורטאים. בנוסף, יפן אמורה להודיע על שורת צעדים לבקרה ופיקוח על המשתתפים, כמו אפליקציה לבדיקה בריאותית, קיום בדיקות קורונה, והקמת מרכזי בריאות ומרפאות לתיירים.

המשחקים האולימפיים נדחו בשנה ונקבעו ל-23 ביולי 2021 ובחודשים האחרונים נעשים מאמצים אדירים מצד הוועד האולימפי הבינלאומי והוועדה המארגנת ביפן על מנת לקיים את האירוע בצל המגפה העולמית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */