יום שבת, 27.12.2025 שעה 20:28

ניצחון שני: נבחרת הנשים רשמה 1:2 בגיאורגיה

על אף שכבר איבדה סיכוי להעפיל לאליפות אירופה, השחקניות רשמו ניצחון שני בבית מספר 2. פלקון ושטיינשניידר כבשו, הקמפיין ייסגר מול מלטה ואיטליה

|
פלקון (פרטי)
פלקון (פרטי)

ללא חמש שחקניות ואיש צוות שנמצאו חיוביים בבדיקת קורונה, נבחרת ישראל בנשים ניצחה היום (שלישי) 1:2 את נבחרת גיאורגיה בחוץ, במה שהיה לפרוטוקול בלבד עבור השחקניות שכבר איבדו סיכוי להעפיל לאליפות אירופה 2021.

ביום רביעי האחרון הנבחרת הובסה 4:0 מול דנמרק ועל אף העובדה שכבר איבדה סיכוי, היא המתיקה מעט את הקמפיין בדמות ניצחון שני בבית 2 של הטורניר כשהיא כעת במקום הרביעי עם 7 נקודות.

הנבחרת עלתה ליתרון משער של לי פלקון בדקה העשירית, רחל שטיינשניידר הכפילה את התוצאה בדקה ה-61. הנבחרת הגיאורגית רק צימקה את התוצאה משער של בקראדזה (70). הקמפיין יסתיים במשחקים מול מלטה ואיטליה, לפרוטוקול בלבד.

הסכם שיתוף הפעולה ההיסטורי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */