מערכת ONE
|

לאונרדו בונוצ'י (רויטרס)
דאגה ביובנטוס רגע לפני המשחק מול ברצלונה ביום רביעי בליגת האלופות. הגברת הזקנה שאירחה הערב (ראשון) את ורונה באליאנץ סטדיום וסיימה ב-1:1 בלבד איבדה בדקה ה-75 את בלם הקבוצה לאונרדו בונוצ’י, שבזמן ריצה הרגיש כאבי מתיחה ברגלו ומיד ביקש מהמאמן אנדראה פירלו להתחלף. המשחק, כמו כל משחקי הליגה האיטלקית, שודר בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.
בנוסף לכריסטיאנו רונאלדו שבקבוצה מקווים מאוד שיוכל לקחת חלק במשחק אם ייצא שלילי לקורונה יממה לפני המשחק, הביאנקונרי יקוו כעת שגם הבלם לא סובל מפגיעה רצינית, כי זה יהיה חיסרון משמעותי לאחר שגם ג’ורג’ו קייליני וגם מתייס דה ליכט אינם כשירים. כזכור, בצד השני ג’רארד פיקה מורחק אצל בארסה, וביובה מקווים שאצלם לא ייעדר עוד בלם משמעותי.
ורונה מונעת מיובנטוס להשיג ניצחוןפירלו נשמע כועס במסיבת העיתונאים ולא היה מרוצה מהיכולת של חניכיו: “אנחנו לא צריכים לקבל סטירה בשביל להתעורר. במחצית הראשונה לא היינו מספיק אגרסיביים ולא הצלחנו לייצר מספיק מצבים. אחרי שהם הובילו, התחלנו לשחק טוב יותר וחבל מאוד שזה קרה רק אז”.
לגבי השתתפותו של כריסטיאנו רונאלדו מול ברצלונה: “הכל תלוי בתוצאות הבדיקות. אנחנו יכולים לשחק עם רונאלדו, פאולו דיבאלה או אלברו מוראטה. יש לי סגל רחק והרבה אפשרויות בחלק הקדמי”.