השחקן הצ'כי שהיה על סף חתימה במכבי חיפה בפברואר לאחר שכבר נחת בישראל, הפסיד בבוררות למועדון לאחר שהפר את החוזה והפסיק אותו באופן חד צדדי

בסוף חלון ההעברות של חודש ינואר השנה מכבי חיפה הייתה על סף החתמתו של מרטין האשק, שכבר נחת בישראל, אולם לבסוף המשא ומתן פוצץ והוא חזר לקבוצתו ספרטה פראג. היום (שישי) השחקן קיבל את פסק הדין בעניינו לאחר שהפר חוזה בצ’כיה.
הבוררות של ההתאחדות לכדורגל בצ’כיה בחנה את הסוגיה בין השחקן למועדון, וקבעה כי עליו לשלם 800 אלף אירו לקבוצה, לאחר שבחודש מרץ האחרון, כחודש לאחר שהמו”מ עם מכבי חיפה פוצץ, הוא סיים את חוזהו באופן חד צדדי.
ℹ Martin Hašek must pay EUR 800,000 to AC Sparta Praha. It is more than CZK 20,000,000. This is a dissection of the Board of Arbitrators of the FACR. #acsparta
— AC Sparta Prague (@ACSparta_EN) October 23, 2020
➡️ https://t.co/o2IiQ1WN0k pic.twitter.com/dv4jQSmTrK
האשק חתם בדצמבר 2018 על חוזה לשנתיים וחצי עם ספרטה פראג, אך מיעט לקבל קרדיט במה שהוביל אותו כמעט לחתימה בכרמל. כזכור, השחקן הצ’כי העלה את הדרישות הכספיות שלו ברגע האחרון של המשא ומתן וכתוצאה מכך המעבר שלו לקבוצה הירוקה נפל.