יום שבת, 11.04.2026 שעה 20:35

מאמן סלביה: לא מבין איך החיוביים הורשו לשחק

ג'ינדריך טריפיסובסקי זעם על החלטת אופ"א לאחר ה-3:1 לבאר שבע וגם ביקר את שחקניו: "הפסדנו בגלל ההחמצות, לא הגבנו כמו שצריך לשערים שספגנו"

|
שחקני סלביה פראג בהלם (נעם מורנו)
שחקני סלביה פראג בהלם (נעם מורנו)

הפועל באר שבע הוכיחה הערב (חמישי) שהיא ממש לא הגיעה לליגה האירופית במקרה. הקבוצה הנהדרת של יוסי אבוקסיס גברה 1:3 על סלביה פראג הצ’כית 

מאמן האורחת, ג'ינדריך טריפיסובסקי אמר בסיום: “לא הצלחנו להרוג את המשחק כשהיו לנו מספיק הזדמנויות, ואחרי שספגנו את הגולים לא הגבנו כמו שצריך. זה מה שהפסיד לנו את המשחק”.

“הייתה לנו בעיה של ניצול מצבים, אני חושב ששיחקנו מעולה ברוב שלבי המשחק. היו לנו מצבים שהיינו חייבים להבקיע. עכשיו אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לשפר וגם לעבוד על הבעיות בהגנה. מחכים לנו משחקים נגד קבוצות עם התקפה חזקה”.

“אני לא מבין איך שחקנים שיצאו חיוביים לקורונה הורשו לשחק, אני לא מבין איך כל העניין הזה עובד ולמה יש בדיקות”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */