חגי גולדנברג במשא ומתן מתקדם עם בני סכנין

המגן, ששיחק בעונה שעברה בהפועל חדרה, צפוי להצטרף לקבוצה של ניסו אביטן. גם נייג'ל האסלביינק מתקרב. המאמן יעקוב מקרוב אחרי שאר השחקנים באימון

חגי גולדנברג במשא ומתן מתקדם עם בני סכנין

מגן הפועל חדרה בעונה שעברה, חגי גולדנברג, מצוי במשא ומתן מתקדם עם בני סכנין וצפוי להצטרף לשורות קבוצתו של ניסו אביטן. גולדנברג, ששיחק במכבי פתח תקווה במשך רוב הקריירה שלו (2008-2017), עבר לאחר מכן למכבי נתניה ולעירוני קריית שמונה, ממנה הגיע לחדרה.

גולדנברג צפוי להצטרף לחלוץ הפועל באר שבע ועירוני קריית שמונה בעבר, נייג’ל האלסביינק, איתו מתנהל מו”מ מתקדם. ההערכה היא שהשניים ישחקו בסכנין ובכך ניתן יהיה לשדרג את הקבוצה.

נייגנייג'ל האסלביינק (מרטין גוטדאמק)

מחר תקיים סכנין משחק אימון פנימי על מנת שאביטן יעקוב מקרוב אחרי יכולתם של כל שאר השחקנים. כפי שפורסם ב-ONE, עלי עותמאן נותח וייעדר בחודש הקרוב.