יום שישי, 27.02.2026 שעה 09:49

ניימאר חשף את מספרו של ריצ'ארליסון בשידור חי

יש דברים שלא עושים: כוכב פ.ס.ז' תיעד את עצמו משחק ברשת בלייב עם חלוץ אברטון ופרסם בטעות את מספרו: "קיבלתי 10 אלף הודעות ב-5 דקות. תודה לך"

|
ניימאר חושף את מספר הפלאפון של ריצ'ארליסון (צילום מסך)
ניימאר חושף את מספר הפלאפון של ריצ'ארליסון (צילום מסך)

יש דברים שלא עושים. ניימאר רגיל בזמנו הפנוי לשתף את עוקביו ברשתות החברתיות ממשחקי הווידאו בהם הוא נוהג לשחק עם חבריו הכדורגלנים, אך הפעם הברזילאי עשה טעות בשידור חי שעלתה לחברו ביוקר.

ניימאר תיעד את עצמו משחק ברשת יחד עם ריצ’ארליסון מאברטון כשהשניים שוחחו במקביל בניהם בטלפון הנייד. כחלק מהשידור החי, כוכב פאריס סן ז’רמן חשף בטעות לעיני כל את מספר הפלאפון הנייד של חברו לנבחרת הסלסאו. “אני חושב שהראיתי את המספר שלך בלי להתכוון”, אמר ניימאר לחברו בהלצה.

ואכן כך היה, ריצ’ארליסון טען כי בתוך חמש דקות קיבל למעלה מ-10 אלף הודועת וואטסאפ, במה שגרם לו להודיע: “חברים, מי שיתקשר או ישלח הודעה, ייחסם, אני מבקש לכבד אותי. תודה לך, ניימאר”.

כך תוסיפו את הווידג'ט של ONE לאייפון



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגן למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */