אגדת רומא, שאביו נפטר ממחלת הקורונה, נפרד במכתב קורע לב: "סליחה שלא אמרתי מספיק שאני אוהב אותך. בלעדיך לא הייתי מצליח, מקווה שהיית גאה בי"
יומיים לאחר שקיבל את הבשורה המרה ביותר עם פטירת אביו מקורונה, פרנצ’סקו טוטי פנה הערב (רביעי) ברשתות החברתיות במכתב פרידה אחרון לאביו אנצו, במה שריגש את כל האוהדים.
“שלום אבא, עברתי את הימים הגרועים ביותר בחיי”, כתב טוטי. “זאת בידיעה שאתה שם לבד ונלחם נגד הקורונה כשאני לא הייתי מסוגל לראות, לדבר, לחבק או להחזיק אותך. מאז ההודעה העצובה ולעד, החיים שלי יהיו שונים. גדלתי עם ערכים חשובים שלימדת אותי ולכן אני רוצה להודות לך אבא, על כל מה שעשית בשבילי, על שהפכת אותי לאיש חזק ואמיץ. אני תמיד אוהב אותך אבא שלי”.
חלוץ העבר האגדי של רומא המשיך: “הלוואי שיכלתי לשמוע את קולך. אני מתגעגע לצחוקים, לחיוך שלך, לעיניים, אני מתגעגע לראות אותך על הספה צופה בטלוויזיה. סליחה על הפעמים שלא אמרתי לך שאני אוהב אותך. סליחה על החיבוקים שלא נתתי מספיק, על המילים שלא אמרתי. בלעדיך לעולם לא הייתי מצליח”.
“החיוך שלך לא יישכח לעולם, אתה תמיד תהיה איתי. היו לך כל כך הרבה חברים שאהבו אותך כי היה לך משהו אחר, תמיד היית שם, תמיד זמין, היית חבר של כולם והייתה תמיד הגאווה שלי (אני מקווה שגם אני הייתי עבורך מקור לגאווה). היום יותר מתמיד אני מבין כמה היית חשוב בחיי, אשמר את הזכרונות קרוב בליבי. להתראות הבא, להתראות שריף”.