יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:32

רוטנשטיינר: הפסד אחד ב-4 משחקים זה לא רע

מאמן נבחרת ישראל לפני סלובקיה ב-21:45: "ניצחון - צעד גדול עבור הכדורגל הישראלי". נאתכו: "מאז שווילי מונה ההגנה השתפרה". אימון חלקי לסולומון

|
שחקני נבחרת ישראל (ההתאחדות לכדורגל בישראל)
שחקני נבחרת ישראל (ההתאחדות לכדורגל בישראל)

אחרי שתי האכזבות הגדולות, ההדחה בפנדלים מול סקוטלנד בחצי גמר פלייאוף העלייה ליורו וההפסד 2:1 לצ’כיה בליגת האומות, נבחרת ישראל תקווה לסיים בטעם פחות חמוץ את שבוע המשחקים היום (רביעי, 21:45) כאשר תתארח אצל סלובקיה במסגרת המחזור הרביעי באומות, בניסיון לסיים את החלון בתחושה חיובית.

לקראת ההתמודדות, דיבר המאמן וילי רוטנשטיינר במסיבת עיתונאים: “המשחק הזה מאוד חשוב כי אנחנו רוצים לעלות מעל דרג ג’, המשחקים האלה מול נבחרות טובות חשובים לכדורגל שלנו ואם ננצח את המשחק זה יהיה צעד גדול קדימה לכדורגל הישראלי”.

מסע"ת נבחרת ישראל לקראת סלובקיה

פספוס ההזדמנות לעלות לטורניר גדול והאווירה בנבחרת: “באנו עם מוטיבציה גדולה כדי לנצח את סקוטלנד, סבלנו מחוסר מזל בפנדלים מול נבחרת שמדורגת בין 50 הנבחרות הטובות בעולם. לא הפסדנו במשחקים נגד סקוטלנד וסלובקיה. שיחקנו 4 משחקים ולא הפסדנו שלושה משחקים. לדעתי זה לא רע עבור הכדורגל הישראלי. אנחנו רוצים לנצח בכל משחק כמובן”.

וילי רוטנשטיינר (ההתאחדות לכדורגל)וילי רוטנשטיינר (ההתאחדות לכדורגל)

המשחק מול צ’כיה: “הם לחצו אותנו גבוה ושיחקו באינטנסיביות גבוהה והיה לנו קשה להתמודד עם זה. אבל במהלך המשחק, במיוחד במחצית השנייה, שיחקנו טוב, היינו דומיננטיים והיו לנו מצבים מצוינים לכבוש”.

הקפטן ביברס נאתכו הוסיף על המטרות שנותרו: “מההתחלה ידענו שזה יהיה מאוד קשה לעלות מדרג ב’. יש לנו בדרג הזה נבחרות מאוד חזקות, בטח בשיטה של המונדיאל שזה מאוד קשה. המטרה הראשונה הייתה לנסות להישאר בדרג ב’, כרגע זו המטרה שלנו עדיין”.

ערן זהבי (ההתאחדות לכדורגל בישראל)ערן זהבי (ההתאחדות לכדורגל בישראל)

המעשים שלו כדי לחבר בין הצעירים לוותיקים: “אני מנסה לשמש דוגמה אישית. מנסה להדריך ולדבר איתם המון. אני מנסה לעזור להם בכל דבר. אם אני רואה שמשהו לא הולך כמו שצריך, אני ועוד שחקנים ותיקים מנסים תמיד לעזור. זו הדרך תמיד בקבוצה ובטח בנבחרת לאומית”.

עוד אמר: “ברגע שנהיה טובים גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית הסיכויים שלנו יהיו גבוהים יותר. למעט המשחק מול סקוטלנד ברוב המשחקים הבקענו שערים. נכון שבקמפיין הקודם ספגנו יותר מהממוצע, אבל בקמפיין הזה מאז שווילי מונה במשחקים האחרונים לא ספגנו באופן חריג. יש לאן להשתפר, ויש הרבה להשתפר. כל משחק נבחרת הוא תחת לחץ ורצון לנצח. נכון שכמה משחקים ברציפות לא ניצחנו ואנחנו רוצים לנצח. כל משחק הוא לגופו, באים במוטיבציה”.

ביברס נאתכו (ההתאחדות לכדורגל)ביברס נאתכו (ההתאחדות לכדורגל)

לאחר מכן, נבחרת ישראל סיימה את האימון המסכם שלה לקראת ההתמודדות. מנור סולומון קיים אימון חלקי על מנת להוריד עומסים.

שחקני נבחרת ישראל באימון (ההתאחדות לכדורגל)שחקני נבחרת ישראל באימון (ההתאחדות לכדורגל)
גולסה, וייסמן, סולומון, דסה ודאבור באימון (ההתאחדות לכדורגל)גולסה, וייסמן, סולומון, דסה ודאבור באימון (ההתאחדות לכדורגל)
מאור קנדיל באימון הנבחרת (ההתאחדות לכדורגל)מאור קנדיל באימון הנבחרת (ההתאחדות לכדורגל)
שחקני נבחרת ישראל באימון (ההתאחדות לכדורגל)שחקני נבחרת ישראל באימון (ההתאחדות לכדורגל)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */