יום שבת, 03.01.2026 שעה 01:44

שפיונטק וקנין תיפגשנה בגמר טורניר הרולאן גארוס

הפולניה בת ה-19 (53) גברה בקלילות 2:6 ו-1:6 על הארגנטינאית פודורוסקה והעפילה לראשונה לגמר גראנד סלאם. האמריקאית ניצחה 4:6 ו-5:7 את קביטובה

|
שפיונטק וקנין (רויטרס)
שפיונטק וקנין (רויטרס)

חצי הגמר של טורניר הנשים ברולאן גארוס כבר מאחורינו, ומי שהשיגה הערב (חמישי) את הכרטיס הראשון לגמר היא איגה שפיונטק הפולנייה. המדורגת 53 בעולם גברה ללא קושי על נאדיה פודורוסקה מארגנטינה (131) עם 2:6 ו-1:6 ולאחר שהעפילה לראשונה בקריירה לגמר טורניר גראנד סלאם. במשחק המאוחר, ניצחה השישית בעולם סופיה קנין את פטרה קביטובה ה-11.

שפיונטק בת ה-19, שעדיין לא שמטה מערכה בטורניר, הפגינה דומיננטיות מהרגע הראשון ולאחר ששברה את ההגשות של יריבתה כבר במשחקון השני, היא המשיכה כל הדרך ל-2:6 חד וחלק בתום המערכה הראשונה.

במערכה השנייה שפיונטק שברה את שני משחקוני ההגשה הראשונים של פודורוסקה ועלתה ל-0:4 מהיר. הארגנטינאית עוד החזירה עם שבירה משלה, אך את שני המשחקונים הבאים לקחה שוב הפולנייה והבטיחה את הניצחון, שקירב אותה עוד צעד אחד לזכייה מפתיעה מאוד על החימר בצרפת.

בחצי הגמר השני, קנין האמריקאית גברה על קביטובה הצ’כית בדרך למפגש עם שפיונטק בגמר. היא השיגה שלושה אייסים במשחק, כאשר יריבתה איבדה פעמיים את ההגשות שלה במערכה הראשונה בדרך ל-6:4. במערכה השנייה זה כבר הלך קשה יותר, קנין הייתה ב-4:5 מבטיח ואיבדה את ההגשות בדרך ל-5:5. יחד עם זאת, בסופו של דבר האמריקאית עשתה את זה ברגע האמת, שברה את יריבתה מיד אחר כך והבטיחה מקום בגמר עם 5:7 מותח במערכה השנייה בדרך לגמר גראנד סלאם שני בקריירה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */