יום ראשון, 14.12.2025 שעה 11:04

באיראן לא שידרו את הסופר קאפ בגלל השופטת

דעות חשוכות: במדינה בחרו לא לשדר את באיירן מול דורטמונד בגרמניה כיוון ששטיינהאוס ניהלה אותו, במה שהיה משחק הפרידה של השופטת שעשתה היסטוריה

|
ביביאנה שטיינהאוס (רויטרס)
ביביאנה שטיינהאוס (רויטרס)

השופטת ביביאנה שטיינהאוס, שעשתה היסטוריה לפני שלוש שנים כשהפכה לשופטת הראשונה אי פעם בליגה הגרמנית, ניהלה אתמול (רביעי) את הסופר קאפ הגרמני בין באיירן מינכן לדורטמונד במה שהיה המשחק האחרון שלה, שכן הודיעה עוד לפני כן כי תפרוש בסיומו.

יחד עם החגיגיות, יש גם מי שבחרו להציג כדרכם את הדעות החשוכות. המשחק ששודר ברחבי העולם, לא הוצג על ידי הטלוויזיה באיראן וזאת בשל העובדה כי שפטה את ההתמודדות אישה.

ביביאנה שטיינהאוס (רויטרס)ביביאנה שטיינהאוס (רויטרס)

הדבר עורר כמובן זעם ברשת, כאשר זו לא הפעם הראשונה שדבר כזה קורה באיראן. אותה השופטת ניהלה אשתקד את המשחק בין באיירן מינכן לאוגסבורג וגם שם בחרו במדינה שלא לשדר בגלל היותה אישה. “היא אישה שלובשת מכנסיים קצרים ולא אמורים להראות דברים כאלה בתקשורת האיראנית”, נכתב בזמנו. הטלוויזיה הציבורית באיראן נשלטת על ידי המגזר השמרני ביותר של המדינה האיסלאמית ולטענתם אין מקום להציג נשים על המסך כאשר קוד הלבוש אינו טועם לתפיסתם. 

האם מארדונה מצא את המיגון הנכון מקורונה?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */