יום ראשון, 14.12.2025 שעה 22:08

דסט מעדיף את ברצלונה, חלוץ יוחתם בקרוב

על פי דיווח ב"ספורט" המגן של אייאקס צפוי להגיע לקאמפ נואו ולא לבאיירן. ההצעה: 20 מיליון אירו ובונוסים. בארסה תנסה להתניע שוב את עסקת דפאיי

|
סרג'יניו דסט במדי ארה
סרג'יניו דסט במדי ארה"ב (רויטרס)

סרג’יניו דסט היה עד הקיץ מגן די אלמוני מאייאקס. בתקופה האחרונה האמריקאי בן ה-19 נמצא במרכזו של מאבק על שירותיו בין ברצלונה לבין באיירן מינכן. היום (חמישי) פורסם ב”ספורט” כי דסט מעדיף את ברצלונה על פני אלופת אירופה.

בארסה הגישה הצעה רשמית לאייאקס על פי ה”טלחרף”: 20 מיליון אירו ועוד חמישה מיליון אירו נוספים בבונוסים. ברצלונה מחפשת מגן ימני בעקבות מכירתו של נלסון סמדו לוולבס האנגלית.

בארסה פותחת עונה: נשיא בעייתי והרכב חדש

במקביל, ברצלונה ממשיכה לנסות להחתים חלוץ, במיוחד אחרי העזיבה של לואיס סוארס שחתם באתלטיקו מדריד. ב”אס” נכתב כי בארסה עדיין חולמת על לאוטרו מרטינס מאינטר, אך מבינה כי האפשרות הריאלית יותר היא זו של ממפיס דפאיי מליון. על פי הדיווח חלוץ חדש יגיע כבר בימים הקרובים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
/* LAST / NEXT ROUNDs */