יום שישי, 02.01.2026 שעה 10:30

זלצבורג: בבוקר יוחלט בנוגע למשחק בתל אביב

הקבוצה שתפגוש את מכבי בפלייאוף ליגת האלופות הגיבה לאוהד שההחלטה בנושא, לאור הסגר, תגיע בהמשך. יש לציין כי כמו ישראל, גם אוסטריה מדינה אדומה

|
שחקני מכבי ת
שחקני מכבי ת"א חוגגים בסיום (רדאד ג'בארה)

לאחר שמכבי תל אביב עלתה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות הערב (רביעי), דבר נוסף יעסיק את המועדון וזה קיומו של המשחק בבלומפילד ביום שלישי הבא, כאשר הצהובים אמורים לאחר את המשחק הראשון מול רד בול זלצבורג.

בחשבון הטוויטר של אלופת אוסטריה הם כתבו על היריבה והתאריכים, כשהמשחק בישראל יהיה ב-22 בספטמבר בשבוע הבא. בתגובות לציוץ המועדון נשאל על ידי אוהד בנוגע לסגר בישראל וענה: “יוחלט כנראה בבוקר”.

יש לציין שאוסטריה מדינה אדומה בדיוק כמו ישראל, כך שאם האוסטרים יבקשו להזיז למגרש נייטרלי את המשחק הראשון, מכבי תבקש את אותו הדבר לגבי הגומלין, שכן הסגר אינו משפיע על מתווה אופ”א וזהו ניסיון ציני של רד בול לנצל את המצב בישראל. 

דוניס: שמח על הניצחון, לא היה פשוט



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */