יום ראשון, 15.02.2026 שעה 05:57

נביד אפקארי נקבר באישון לילה, ללא הלוויה

אחרי גזר הדין האכזרי והוצאתו להורג אמש של המתאבק האיראני שהשתתף במחאות נגד המשטר בארצו ב-2018, משפחתו אפילו לא הורשתה להיפרד ממנו

|
נביד אפקרי (טוויטר)
נביד אפקרי (טוויטר)

הוצאתו להורג של נביד אפקארי זעזעה את העולם. גזר הדין האכזרי שהשלטון האיראני הוציא לפועל אתמול (שבת) כשהספורטאי הובל למותו עם עונש קשה של 72 מלקות היה בלתי נתפס, והלילה הוא הובא לקבורה.

כדי למנוע מהומות ומחאות, אפקארי נקבר באישון לילה ללא הלוויה מסודרת בכפרו ספידן שבמחוז פארס, כך שבני המשפחה שלו לא הורשו אפילו להגיע ולהיפרד ממנו בטקס מכובד ומסודר.

אפקארי, מתאבק במקצועו, הואשם בכך שרצח איש ביטחון במהלך ההפגנות ברחובות נגד המשטר האיראני ב-2018. הוא נעצר, עבר עינויים והודה במעשה. בעקבות המקרה נגזר עליו עונש מוות ורבים בעולם מחו על כך, אך האיראנים הוציאו אותו לפועל והוא סיים את חייו בגיל 27.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */