"הזמן של לברון עבר, עכשיו יש את לוקה דונצ'יץ'"

אדי טבארס, סנטר ריאל מדריד וחברו לשעבר של הסלובני בבלאנקוס פרגן לכוכב הצעיר והעולה: "צפיתי בפלייאוף רק בגללו, אני שמח לראות אותו משחק כך"

"הזמן של לברון עבר, עכשיו יש את לוקה דונצ'יץ'"

לוקה דונצ’יץ’ בעונתו השנייה הפך לאחד הסופרסטארים הגדולים ב-NBA, עם מספרים מפלצתיים שהדהימו את כל עולם הכדורסל. עם ממוצע אדיר של 31 נקודות, 8.7 אסיסטים ו-9.7 ריבאונדים בפלייאוף הפך לאחד השחקנים המצטיינים בבועה שמתקיימת באורלנדו. מי שלא שוכחים לפרגן לסלובני הם חבריו מקבוצתו לשעבר, ריאל מדריד, איתה זכה ביורוליג ובתואר ה-MVP בעונת 2017/18.

“הזמן של לברון ג’יימס נגמר, עכשיו יש את לוקה דונצ’יץ’”, אמר אדי טבארס, סנטר הבלאנקוס שהספיק לשחק גם עם דונצ’יץ לפני שנתיים והמשיך להרעיף מחמאות על הגארד הנפלא: “אני מאוד גאה בו, אני צפיתי בפלייאוף רק בשביל לראות אותו”.

לברון גלברון ג'יימס ולוקה דונצ'יץ' (רויטרס)

עוד המשיך הסנטר מבירת ספרד: “זה משמח אותי לראות אותו משחק בצורה הזו. אני ידעתי שיהיה לו קל לשחק ב-NBA ולהשתלב בליגה הזו. יש הרבה יותר מרווחים במגרש לעומת הצורה בה משחקים באירופה ולכן הוא הפך לשחקן הרבה יותר טוב באמריקה”.

לוקה דונצלוקה דונצ'יץ' עולה מעל לברון ג'יימס (רויטרס)