הבלם והקשר ייכנסו לבידוד רגע לפני פתיחת העונה. סגנית האלופה לא תשחק בסוף השבוע במחזור הראשון, השניים עלולים להחמיץ את וולבס בעוד שבועיים

רגע לפני פתיחת העונה החדשה בליגה האנגלית, מנצ’סטר סיטי הודיעה היום (שני) כי בדיקות הקורונה של שניים משחקניה יצאו חיוביות – הבלם אמריק לאפורט והקשר ריאז מחרז.
בשל משחקיה בליגת האלופות בחודש שעבר מול ריאל מדריד וליון, משחקה במחזור הראשון שתוכנן לסוף השבוע מול אסטון וילה נדחה ולמעשה תשחק רק בעוד שבועיים מול וולבס, אך ייתכן שלאפורט ומחרז יחמיצו את תחילת העונה עד שיקבלו תשובה שלילית בבדיקה חוזרת. השניים ייכנסו לבידוד.
NEWS | City duo test positive for Covid-19
— Manchester City (@ManCity) September 7, 2020
#ManCity | https://t.co/axa0klD5rehttps://t.co/O8Bvm665Ie
סיטי תנסה להחזיר את כתר האליפות אחרי שראתה את ליברפול זוכה בה בעונה שהתארכה עד חודש יולי בשל פגרת הקורונה המאולצת. החבורה של פפ גווארדיולה הודחה ברבע גמר ליגת האלופות על ידי ליון.