יום שלישי, 23.12.2025 שעה 07:53

רוטנשטיינר: יש פוטנציאל להיות הרבה יותר טובים

מאמן נבחרת ישראל לאחר ה-1:1 עם סקוטלנד בפתיחת ליגת האומות: "צריכים להשתפר, מקווה שבאוקטובר יהיה קהל", "זו התחלה טובה לקמפיין, מחכה לסלובקיה"

|
וילי רוטנשטיינר (רויטרס)
וילי רוטנשטיינר (רויטרס)

נבחרת ישראל לא הצליחה לנצח הערב (שישי) בהאמפדן פארק, וסיימה ב-1:1 עם סקוטלנד במחזור הפתיחה של ליגת האומות 2020. הנבחרת בכחול-לבן לא הרשימה במיוחד, אך בדקות הטובות שלה הוכיחה כי אפשר לגבור על הסקוטים ונתנה שביב של תקווה לקראת המשחק מול סלובקיה ולפלייאוף העלייה ליורו מול אותה סקוטלנד בחודש הבא.

וילי רוטנשטיינר, מאמן הנבחרת, התייחס לתוצאה ולמשחק: “הייתה הופעה טובה של הנבחרת, התחלה טובה לקמפיין אחרי הפסקה ארוכה, אבל לא ניצחנו. צריכים להשתפר כי יש את חצי הגמר. היה משחק טוב של שתי הנבחרות, אני מסכים שהעובדה שאין להם קהל עוזרת לנו, אם האצטדיון היה מלא זה היה הופך את זה לקשה יותר, יחד עם זאת, אני מקווה שבאוקטובר כן יהיה קהל”. 

רוטנשטיינר וסולומון אחרי המשחק

עוד הוסיף האוסטרי: “קבוצה שעושה יותר מדי טעויות לא יכולה לנצח, צריכים להשתפר בהגנה, הפעם אני לא יודע אם היה פנדל או לא, אבל כן הצגנו שיפור בהגנה. במחצית השנייה הנענו היטב את הכדור, היה מיקום טוב של השחקנים ויצרנו מצבים. אנדי הרצוג? לא בדקתי עוד את הטלפון, אבל לפני המשחק הוא שלח לי הודעה, אבל לא אוכל לחשוף את התוכן שלה”.

“אני חושב שיש לנו פוטנציאל להיות הרבה יותר טובים, הייתה אווירה טובה, שמחתי לעבוד כמאמן וקיבלתי תמיכה מהסגל. זה היה נהדר. בסופו של דבר, בנבחרת התוצאות הן חשובות, לא ראיתי את השחקנים ארבעה חודשים ואני מחכה כבר ליום שני מול סלובקיה. אני מאמין שהיא חזקה, אבל נשחק בבית”.

שון וייסמן גולש לעבר אנדרו רוברטסון (רויטרס)שון וייסמן גולש לעבר אנדרו רוברטסון (רויטרס)

“המחצית השנייה הייתה יותר טובה עבורנו, במחצית הראשונה לא הייתי מרוצה כל כך. החזקנו בכדור יותר, הנענו אותו בצורה טובה, הוכחנו שאנחנו יכולים לשחק כדורגל. זאת הצלחה קטנה עבורנו, משהו חיובי להמשיך ממנו. זה כמובן ייתן לנו דחיפה לקראת המפגש באוקטובר, אבל הנסיבות יהיו שונות לגמרי וזה יהיה משחק אחר. אמרתי למאמן של סקוטלנד שניפגש בחודש הבא”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */