יום שבת, 20.12.2025 שעה 20:59

המילטון נפתח: קשה לי, מתגעגע למשפחה ולחברים

נהג המרוצים האגדי, שזה עתה זכה בגרנד פרי בבלגיה שיתף על התקופה האחרונה: "יש לי עוד צד חוץ ממה שרואים, כשאני שם את הקסדה כל הפחדים נעלמים"

|
לואיס המילטון (רויטרס)
לואיס המילטון (רויטרס)

גם הוא בן אדם. כשהוא בן 35 ועדיין נראה כבלתי ניתן לעצירה לאחר שניצח רק ביום ראשון את הגרנד פרי הבלגי, אלוף העולם 6 פעמים, לואיס המילטון, ריגש בפוסט גלוי לב באינסטגרם בו שיתף על הקשיים שעוברים עליו מחוץ למסלול המרוצים, על התקופה האחרונה והראה שיש בו הרבה מעבר לספורטאי ו-ווינר ענק. 

“יש לי שני צדדים” פתח המילטון את הפוסט המרגש שכתב באינסטגרם והמשיך “הראשון שאותו אתם רואים בטלוויזיה – הרוכב התחרותי והערב להצלחה שיוצא ממנה כשאני שם את הקסדה, כל הפחדים נשארים בצד, גם חוסר הביטחון צף ואני מתכנס בתוך עצמי עד סיום התחרות”, הוסיף נהג המירוצים האגדי.  

לואיס המילטון במחווה מרגשת (רויטרס)לואיס המילטון במחווה מרגשת (רויטרס)

“ויש גם את הצד השני, שזה רק אני”, כתב המילטון. “אדם שמגלה על החיים מיום ליום. בדיוק כמוך. מנסה למצוא שקט פנימי, לנהל את הזמן בין עבודה לחברים, עובד על ניהול הרגשות שלי ועל הדברים האחרים שאני אוהב לעשות”, כתב האנגלי, ששיתף גם על הרגעים הלא פשוטים שחווה לאחרונה.

“יש לי רגעים קשים כמו לכל אחד. במיוחד בבועה שבה אנחנו נמצאים כרגע. אני בודד ומתגעגע לחברים ולמשפחה, ושבוע מרוצים אחד אחרי השני זה אומר שאין יותר מדי זמן לשום דבר אחר. לכן אני אסיר תודה לקרובים אליי שעזרו לי לשמור על האיזון”.  

גיא ניב בשיחה עם הדירקטור אוסקר גררו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */