נסו להיכנס לראש של הבעלים ולבחור את מחליפו של רוני לוי בטדי: סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה, רק אחד מהם, מרקו בלבול, מאמן ישראלי אחר או מאמן זר

בית”ר ירושלים פתחה את דרכה בליגת העל ביום ראשון ללא מאמן קבוע ועם ניצחון דרמטי 0:1 על הפועל חיפה באצטדיון סמי עופר. רוני לוי שילם את המחיר ופוטר לאחר ההדחה מול טאוטה בסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית. הבעלים משה חוגג יערוך סבב פגישות ולאחריהן יחליט את מי למנות לתפקיד. אם אתם הייתם הבעלים של בית”ר – את מי הייתם בוחרים? הביעו את דעתכם.
השניים שכבר היו בבית”ר ב-2015/16 תחת אלי טביב וסיימו במקום השלישי עשויים לחזור לאצטדיון טדי לאחר ארבע שנים בנתניה. דראפיץ’ את ברדה העלו את נתניה מהליגה הלאומית וב-2018/19 סיימו במקום הרביעי בטבלה, אך לא העפילו לאירופה בשל ההפסד לבני יהודה בפנדלים בגמר הגביע.

המאמן שהוחלף על ידי ברק בכר במכבי חיפה הוביל את הירוקים פעמיים ברציפות למקום השני. ב-2018/19 מונה בדצמבר וראה את מכבי תל אביב זוכה באליפות ב-31 נקודות הפרש. בעונה שעברה מרוץ האליפות היה צמוד עד לפלייאוף העליון, אך הירוקים נכנעו לצהובים שחגגו אליפות שנייה. נחשב כמי שהחזיר את מכבי חיפה להיות רלוונטית, אך לא הצליח להוביל אותה לאליפות.

חוגג יכול ללכת על פתרון אחר שטומן בחובו הימור. מאמן ישראלי שלא מהשורה הראשונה או מאמן זר שייקח לו זמן להכיר את הכדורגל הישראלי. אפשרות נוספת יכולה להיות מאמן זר שמכיר את הכדורגל הישראלי. לואיס פרננדז פנוי?