מערכת ONE
|

פיודור סמולוב חוגג (La Liga)
אם כך נראית המשמעת של שחקני סלטה ויגו בימים קשים אלו, תקופת נגיף הקורונה שמאיים על העולם, אז לראשי המועדון מהליגה הספרדית יש הרבה סיבות לדאגה. שחקן שני של המועדון הפר את החוקים של הממשלה על איסור יציאה מהבתים וחזר למדינתו בלי אישור, כך על פי דיווח הבוקר (שני) בגארדיאן האנגלי.
פיודור סמולוב, חלוץ הקבוצה, המריא על דעת עצמו במטוס פרטי חזרה למדינתו רוסיה כדי לשהות לצד ארוסתו שחוגגת יום הולדת 18 והיא במקרה גם נכדתו של נשיא רוסיה לשעבר, בוריס ילצין. השחקן המריא מספרד בניגוד להנחיות ועתיד לספוג קנס כבד ואולי סנקציות גם מצד הקבוצה.
חוצפה: מי העז להפיל את זידאן עם גליץ'?הוא השחקן השני של סלטה שעובר על החוקים אחרי שגם פיונה סיסטו נתפס נוסע לביתו שבדנמרק ולא סופר את החוקים בספרד שלא איפשרו תנועה אל מחוץ לגבולות המדינה. כעת שני השחקנים הם בגדר עוברים על החוק.
גורם בסלטה ויגו הסביר את מקרה סמולוב: “הוא ביקש מראשי המועדון אישור מיוחד לעזוב לטובת עינייניו האישיים, אך הוא לא קיבל אישור בגלל ההנחיות של הליגה הספרדית. הוא נסע בכל זאת, אבל הבטיח לחזור ברגע שיסיים לטפל בענייניו”.