וומבלי במחווה לאיטליה, רונאלדו ממשיך לתרום

עדכונים שוטפים מהמשבר: האצטדיון הואר בצבעי הדגל האיטלקי, הכוכב הפורטוגלי יספק מכונות הנשמה,, וגם: הקמפיין של ניימאר, וקלופ מתרגש עד דמעות

וומבלי במחווה לאיטליה, רונאלדו ממשיך לתרום

מגפת הקורונה לא עוצרת וממשיכה להשבית את הספורט העולמי. בזמן שכל אירועי הספורט שהיו מתוכננים להיערך בימים אלו נדחו או בוטלו, אנחנו ב-ONE ממשיכים לספק לכם עדכונים שוטפים בכל המתרחש על רחבי הגלובוס בפן הספורטיבי.

09:30: מאמן ליברפול, יורגן קלופ, סיפר על ההתרגשות הגדולה שלו אחרי שראה סרטון של צוות בית חולים שר you'll never walk alone: “התחלתי לבכות מיד כשראיתי את זה. הם לא רק עובדים קשה, יש להם גם רוח כל כך טובה. זה פשוט לא יאומן”.

08:50: קיצוצי שכר גם הכדורגל הסקוטי. הבעלים של הארטס הודיעה לשחקנים: “קצצו 50% בשכר, או שהחוזים שלכם יהיו מושעים החל מה-31 במרץ”.

08:40: לואיס סוארס תרם 500 סלי מזון למשפחות נזקקות במונטיבדאו, אורוגוואי.

08:30: אחרי שדווח כי כבר תרם מיליוני יורו למאבק בקורונה, כריסטיאנו רונאלדו תרם כעת גם חמישה מכשירי הנשמה לבתי החולים במדיירה, שם נולד וגדל, כך אישרו רשויות הבריאות בפורטוגל.

08:20: דפורטיבו אלאבס בכדורגל ובאסקוניה בכדורסל הודיעו על מהלך של הפחתה בשכר לכלל השחקנים ועובדי המועדון. “נאלצנו לנקוט בצעדים אלו כדי לצמצם את הנזקים הכלכליים של האירועים האחרונים”.

08:15: ניימאר, שספג ביקורות קשות אחרי שנראה מבלה בברזיל, בניגוד להוראות שקוראות לאנשים להישר בבידוד בבית, הצטרף לקמפיין שמטרתו גיוס תרומות ומוצרים היגיינים לאנשים שחיים בפאבלות בסאו פאולו וכתב: “הסולידריות החברתית חייבת להיות יותר מדבקת מהווירוס”.

08:00: אתמול בלילה, נבחרות אנגליה ואיטליה היו אמורות להיפגש למשחק ידידות מסקרן, אך בימים אלו שתי המדינות מתמודדות עם המגיפה הקשה, שאצל האיטלקים מספר הנספים מתקרב כבר ל-10,000 איש, ואתמול בלילה, אצטדיון וומבלי הואר בצבעי הדגל האיטלקי כאקט של מחווה ותמיכה.