יום ראשון, 28.12.2025 שעה 08:20

סילבר ליג: ישראל מוכרחה להשיג ניצחון בגאורגיה

נבחרת כדורעף הנשים חייבת לנצח כדי להישאר בתמונת העלייה לגמר המפעל. המאמן קוקריני: "תקופה עמוסה, משחקים כדי להגן על המקום שלנו בראשות הבית"

|
אביטל ז'לובה (CEV)
אביטל ז'לובה (CEV)

סילבר ליג: אחרי ההפסד המאכזב ברומניה, ישראל כבר אינה תלויה רק בעצמה במרוץ למקום הראשון בבית A, אולם הסיכוי עדיין קיים, וכדי לשמור על הראש מעל למים, על הכחולות-לבנות להשיג ניצחון חוץ מחר (רביעי, 18:00) בטביליסי מול יאורגיה ולקוות לאובדן נקודות של רומניה במשחקה מול קפריסין.

ישראל עדיין מובילה את הבית עם 8 נקודות, אולם לרומניה שנמצאת במקום השני, משחק אחד חסר - בחוץ מול קפריסין המשתפרת. כדי שתוכל להמשיך ולפנטז על הפסד רומני באחד משלושת המשחקים הנותרים של רומניה ולהפיק מכך תועלת, יהיה על ישראל לנצח בשני משחקיה הנותרים במפעל - בחוץ מול גיאורגיה, אותה ניצחה 0:3 באולם רוממה בסיבוב הראשון, ובבית מול קפריסין (יום שבת, 15.6, 19:30, רוממה). 

מאמן נבחרת ישראל בפה קוקריני אמר לקראת המשחק: "זוהי תקופה עמוסה מאוד בשביל כולנו. בשבת שיחקנו מול רומניה, בראשון חזרנו, אתמול היה לנו אימון ואז היינו צריכים לטוס לגיאורגיה. מחר נשחק כדי לשמור על המיקום שלנו בראשות הבית. למרות התקופה העמוסה הזו, אני בטוח שהשחקניות שלי ירצו להציג משחק טוב כדי לשמר את המצב שלנו בבית וכדי לקבל סיפוק מהמשחק שלנו".

סגל הנבחרת למשחק מול גיאורגיה: אניה וליקי (קפטן), תמר שטיין, אביטל ז'לובה, גלית דבש, ליר גופר, מאי שיר און, פולינה מליק, קטרינה זילברמן, לנה קוטחין, ספיר חודורוב, אלה סעדה ויאל בנימין.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */