יום רביעי, 14.01.2026 שעה 10:13

גספר פוטוצ'ניק סיכם בבני הרצליה במקום שיבק

מאמן זר שני בליגה: הקבוצה מהשרון ניצלה סעיף יציאה מחוזהו של המאמן הלאומי לשעבר ותנחית את הסלובני, שניצח אותה ביורופקאפ עם קורמנד ההונגרית

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

אחרי שבחנה רשימה אורכה של מועמדים, בני הרצליה סיכמה עם המאמן הסלובני בן ה-38 גספר פוטוצ'ניק על חוזה לעונת 2018/19 כמחליפו של אריק שיבק על הקווים באולם "היובל", כאשר גורמים אישרו ל-ONE את הדברים.

הרצליה, שתנחית מאמן זר שני בליגה אחרי נבן ספאחיה של מכבי תל אביב, התרשמה מהסלובני כאשר ניצח אותה פעמיים והשלים עליה סוויפ עם קבוצתו ההונגרית קורמנד במסגרת המפגשים ביניהם ביורופקאפ. 

השרוניים ניצלו את סעיף היציאה בחוזהו של שיבק, המאמן הלאומי לשעבר, שהיה מבטיח לו עונה נוספת במידה והרצליה הייתה מתברגת בפלייאוף. יחד עם זאת, למרות תחושת ההחמצה בסיום העונה, השינוי על הקווים הוליד אווירה חיובית ואנרגיות מחודשות בסגל בדרכם למספר ניצחונות מרשימים כשהם בורחים מהתחתית הבוערת. 

פוטוצ'ניק אימן שלוש קבוצות בליגה הסלובנית הבכירה (סקופיה לוקה 2010/11, אלקטרה סוסטאנג' 2011/12, אולימפיה לובליאנה 2015/16) ובהונגריה. במסגרת עבודתו כעוזר מאמן זכה בחמישה גביעים ושלוש אליפויות במולדתו, וכמאמן ראשי נבחר פעמיים לאולסטאר.

"החבורה הזאת הייתה עם חוסן מנטלי אדיר"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */