מערכת ONE
|

מיחאי קורהוט מול עומר אצילי (איציק בלניצקי)
מיהאי קורהוט, מגנה ההונגרי של הפועל באר שבע, העניק ראיון שפורסם היום (שבת) בתקשורת במולדתו וסיפר על החיים בבאר שבע, החיים כליגיונר וגם על ההפסד בגמר גביע הטוטו למכבי תל אביב ביום חמישי האחרון.
“אני שונא להפסיד”, אמר קורהוט על ההפסד לצהובים. “למרות שזה מפעל משני, זה רע להפסיד, במיוחד כשהיריבים הגדולים ביותר שלנו ניצחו. הייתה תחושה רעה גם אחרי שהודחנו לאחרונה משלב הבתים של הליגה האירופית, אבל יש לנו עדיין הרבה זיכרונות טובים מהעונה שעברה. גם האוהדים ציפו ליותר מאתנו העונה, באמת רצינו לעבור שלב”.
מדבר על הכל: צפו בראיון עם ג׳ורדי קרויףהארכת החוזה שלו בהפועל ב”ש עד 2021: “היה לי חשוב להתחייב לעוד שנה, כי זה מסמל על אמון הדדי. אני שמח שהמועדון בונה עליי. אני אוהב לחיות את החיים שלי בישראל. אם המועדון ימשיך לסמוך עליי, אשמח להיכנס למו”מ שוב”.
החיים בישראל: “אנחנו אוהבים את העיר ואת התרבות כאן. האנשים הקלו על ההשתלבות שלי פה מהיום הראשון. אשתי מדברת את השפה די טוב, אני לומד וזה קשה. חבריי לקבוצה אוהבים כשאני מדבר אליהם בעברית, אבל אנחנו מבינים אחד את השני היטב באנגלית”.
מיהאי קורהוט (רויטרס)החיים כליגיונר: “צריך תמיד להילחם על המקום בקבוצה. קשה בחו”ל לקבל כדורגלן הונגרי. תמיד הייתי איש שקט, שעושה את עבודתו בשקט. אני מודה על המנטליות שלי. שחקן לא יכול להתרכז כראוי בכדורגל ויכול בקלות ‘להחליק מעל הקרקע’ בסביבה מוזרה, כשהוא רחוק מבית בטוח, ללא תמיכה של בני משפחה וחברים”.