יום שני, 12.01.2026 שעה 16:15
ליגה לאומית 25-26
3820-4117מכבי פ"ת1
3218-2818מכבי הרצליה2
2920-2118הפועל כפ"ס3
2722-2618מ.ס כפר קאסם4
2620-2518הפועל ראשל"צ5
2521-2417הפועל ר"ג6
2423-2518מ.ס קריית ים7
2427-2617הפועל כפר שלם8
2427-2418עירוני מודיעין9
2425-1918הפועל רעננה10
2120-2017הפועל עכו11
1926-1818בני יהודה12
1836-2818מכבי יפו13
1726-2218הפועל נוף הגליל14
1729-1617הפועל עפולה15
1522-1917הפועל חדרה16

הפועל כפ"ס מחכה לבני לוד, נצרת בדרך לצמרת

ליגה לאומית, מחזור 4: החבורה של מסאי דגו תפגוש את הקבוצה מהמגזר, הפועל חדרה תמתין בביתה בקוצר רוח למפגש מול מי שרוצה להיות הסוס השחור בליגה

|
כפר סבא מחכה לבני לוד (אחמד מוררה)
כפר סבא מחכה לבני לוד (אחמד מוררה)

הליגה הלאומית הלוהטת תחזור היום (שישי) לעניינים כאשר חמישה משחקים יוציאו את המחזור הרביעי לדרך, במוקד המפגשים: מכבי הרצליה תגיע להתארח אצל הפועל תל אביב, הפועל כפר סבא תארח את הפועל בני לוד.

הפועל חדרה – מכבי אחי נצרת (עפולה, 16:00)
לאחר הניצחון המרשים במחזור האחרון על הפועל עפולה, אחי נצרת רוצה להפוך לסוס השחור של הליגה ועם שמות כמו מוראד אבו ענזה, חסן אבו זייד ומייקל סיטון הם בהחלט בדרך הנכונה. בתווך תנסה הפועל חדרה להוכיח שהיא לא עוד קוריוז שבא לביקור חטוף בליגה הלאומית ולעצור את ההתקדמות של הירוקים מהצפון. ניסו אביטן, המאמן הטרי של הקבוצה כבר הספיק לטעום טעמו של הפסד כשאת ניצחון הבכורה כמאמן הקבוצה ינסה להשיג דווקא מול אחי נצרת החזקה. לרשות אחי נצרת יעמוד סגל מלא כשחדרה תחסר את אוהד קדוסי.

ניסו אביטן הוסיף: “הייתי במשחק בעפולה ביום שני ואכן אחי נצרת בכושר טוב מאוד. אנחנו באים לשחק כדורגל, חלק מהמשחק זה לעשות הגנה, יש להם בהחלט סגל מרשים ואיכותי. והתפקיד שלנו זה להתחבר ולהראות שאנחנו מתאימים וראויים להיות בלאומית. המטרה של הפועל חדרה זה להישאר בליגה, כמובן שכמה שיותר מוקדם, יותר טוב”.

אוהד קדוסי. יחסר (חגי ניזרי)אוהד קדוסי. יחסר (חגי ניזרי)

הפועל כפר סבא – הפועל בני לוד (אצטדיון לויטה, 16:00)
עם שבעה שערי זכות ורק שער חובה בודד קשה לפספס את ההצלחה הכפר סבאית. חניכיו של מסאי דגו נראים מעולה ורק הפועל ראשון לציון הצליחה לעצור את הדהירה של הירוקים מהשרון במחזור שעבר, כאשר כפתה עליה תוצאת תיקו. מנגד, מגיעה בני לוד למשחק עם פתיחת עונה מגומגמת כשבשני המחזורים האחרונים הצליחה להשיג רק נקודה אחת בודדת כשהיא תלויה בעיקר ביכולת טובה של החלוץ, ויקטור מרעי, שכבש עד כה שני שערים בשלושה מחזורים. בני לוד תחסר את דייגו סאליס, פיליפ מאנה ומורד אנואר. ויקטור מרעי בספק. בעקבות פציעה בקרסול. כפר סבא תחסר את יהב אפריאט.

מסאיי דגו התייחס למשחק מול בני לוד: “היינו פחות אינטנסיביים בהתקפה נגד ראשל”צ אבל זה קורה ויש משחקים פחות טובים. מצפה לנו משחק מאוד קשה נגד בני לוד, התכוננו טוב ואני מקווה שנחזור למסלול הניצחונות”.

מסאי דגו (רדאד גמסאי דגו (רדאד ג'בארה)

הפועל ניר רמת השרון – הפועל פתח תקווה (גרונדמן, 16:00)
סוג של מפגש צמרת בין רמת השרון המפתיעה להפועל פתח תקווה שקיוותה למצוא עצמה הרבה יותר גבוה בטבלה. רמת השרון שלא הפסידה בשלושת המחזורים הראשונים של העונה תקווה להמשיך במומנטום החיובי כשפתח תקווה, כאמור, תרצה לחזור ולהוכיח שמקומה בצמרת הגבוהה של הטבלה. נציגי המלאבס מגיעים לאחר שתי תוצאות מבלבלות כשבמחזור הקודם הביסה אך במחזור שלפניו הובסה. כוכבי הקבוצה אור ברוך, אדריאן רוצ'ט ונס זמיר יעשו הכל כדי להראות שמקומם של הכחולים הוא בליגת העל.

גל צרויה, חלוץ הפועל פתח תקווה הוסיף: “אני חושב שאחרי הסטירה שקיבלנו בכפר סבא שחקנים הבינו שאין משחקים קלים, אז בשביל שזה לא יחזור שוב כולם צריכים להיות מחויבים, כי כדורגל יש. אני חושב שבגלל שיש המון שחקנים חדשים במועדון זה לוקח קצת זמן. ברמה האישית נשארתי בפתח תקווה כי אני רואה את עצמי איתם בליגת העל”.

גל צרויה מול אבירם ברוכיאן (רדאד גגל צרויה מול אבירם ברוכיאן (רדאד ג'בארה)

הפועל קטמון – בית"ר תל אביב רמלה (נס ציונה, 16:00)
עם ניצחון בודד בשלושה מחזורים, לא ככה רצתה הפועל קטמון לפתוח עונה נוספת בליגה הלאומית. קבוצת האוהדים מהבירה גמגמה במחזור הקודם מול בני לוד וחסרה מחץ בחלק ההתקפי כשהפעם תארח את בית"ר ת"א רמלה קבוצתו המרעננת של עמיר תורג'מן. מנגד, הסגל הצעיר והמבטיח של האורחת מציג שמות כמו סהר חסון בשער, סוהיל ארמלי בחוד ושאר שמות שעלולים להרכיב קבוצות צמרת בליגת העל. המאץ'-אפ בין הקבוצות מבטיח משחק רב שערים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */