יום שלישי, 13.01.2026 שעה 17:14

רחימי בצרות: וויל גרייבס סיים את העונה

הפורוורד שנפצע ב-79:63 של חיפה על מכבי ת"א סובל משטף דם פנימי בראשו, זעזוע מוח, שבר בידו ומותן חבולה ויחמיץ את המשך העונה. מאמצים לאתר מחליף

|
וויל גרייבס מקבל טיפול על הפרקט (איציק בלניצקי)
וויל גרייבס מקבל טיפול על הפרקט (איציק בלניצקי)

מכה לעופר רחימי ומכבי חיפה. למרות הניצחון ההירואי שהושג אמש (חמישי) מול מכבי תל אביב בהיכל מנורה מבטחים 79:63, גורמים אצל הירוקים מהכרמל סיפרו ל-ONE כי הפורוורד האמריקאי וויל גרייבס סיים את העונה.

האמריקאי של חיפה, שנפצע כזכור בשלב מוקדם יחסית בהתמודדות נגד הצהובים, הובהל לבית החולים עם חשש לזעזוע מוח. לאחר מספר שעות צוות הרופאים בבית החולים איכילוב העביר לגרייבס ונציגי חיפה את הבשורה המרה: גרייבס סובל משטף דם פנימי בראש, זעזוע מוח, שבר בפרק כף היד, ומותן חבולה.

מכבי תל אביב מפסידה למכבי חיפה 63:79

גרייבס יעביר את שארית העונה עם גבס על ידו, וככל הנראה שג'ף רוזן ינסה להנחית בחיפה שחקן חילופי רגע לפני סגירת מועד העברות של המנהלת ב-25 באפריל. מאמן הקבוצה עופר רחימי מיהר לבקר את השחקן, שהיה מלווה בסבתות שלו שהגיעו מארה"ב, ונשאר איתו עד השעות הקטנות של הלילה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */