מערכת ONE
|

גריזמן מול רואיס במפגש האחרון בין הקבוצות (רויטרס)
ויאריאל ואתלטיקו מדריד ינעלו הערב (שני) ב-21:45 את המחזור ה-15 בליגה הספרדית, כאשר הצוללת הצהובה של פראן אסקריבה תארח את הקולצ’ונרוס של דייגו סימאונה, אשר מנסים להיצמד לסביליה ולברצלונה בחלק העליון של הטבלה, וגם לשמור על פער של תשע נקודות מריאל מדריד. המשחק, כמו כל משחקי העונה בליגה הספרדית, ישודר בערוץ ,ONE אפיק 50 בממיר ללקוחות HOT ,yes וסלקום tv.
טרם המשחק, למארחת הצהובה יש 23 נקודות בעוד לאורחת 25 והן צמודות האחת לשנייה במקומות החמישי והשישי בטבלה. לשתי הקבוצות חיסורים משמעותיים כאשר סאמו קסטייחו, מתיאו מוסאקיו, דניס צ’רישב, דניאלה בנורה ורוברטו סולסאדו לא יעמדו לרשות ויאריאל. פליפה לואיז ואגוסטו פרננדס ייעדרו שוב בשורות אתלטיקו.
בעונה שעברה אתלטיקו לא הצליחה לנצח את ויאריאל. במדריגאל היא הפסידה לה 1:0 ולאחר מכן בוויסנטה קלדרון שתי הקבוצות נפרדו ב-0:0. בכלל, המשחקים בין הקבוצות לאורך השנים צמודים מאוד ומוכרעים על חודו של גול (תמיד 0:1). כך קרה בחמישה (3ניצחונות של אתלטיקו, 2 של ויאריאל) מתוך שבעת המפגשים האחרונים כאשר המשחקים הנותרים הסתיימו כאמור ב-0:0 ופעם אחת ב-1:1.
צפו: אוהד מכבי חיפה שכיכב בקלאסיקו“הצלחנו לנצח את באיירן מינכן בחוץ ולקחת נקודה בקאמפ נואו, אבל זה עלה לנו אח”כ בהפסדים מול סביליה וריאל סוסיאדד, ככה שאנחנו כרגע בפיגור והמשחק עם ויאריאל הוא מוקש נוסף”, ציין סימאונה לקראת המשחק. אסקריבה אמר מנגד: “אתלטיקו פייבוריטית גם כאשר המשחק הוא אצלנו בבית, אבל יש לנו את היכולות לנצח משחקים כאלה ונצטרך להציג את רמת המשחק הגבוהה ביותר שלנו כדי לעשות זאת”.