הזר המצטיין של ב"ש שסובל תקופה ממושכת מכאבים, עשוי להחמיץ את פתיחת העונה האירופית. טיבי, אמבולה, דמארי וז'אורז'יניו על הכוונת. החגיגות: היום

החגיגות בבאר שבע נמשכו עד השעות הקטנות של הלילה, כיאה לזכייה באליפות לאחר 40 שנה. האוהדים היו שיכורים משמחה (ומאלכוהול) כאשר גם השחקנים לא נותרו שפויים ואלו אפילו לא החגיגות הרשמיות. אגב, החגיגות הרשמיות יתקיימו הערב (שני) ב-19:00 ברחבת עיריית באר שבע - המרכז לאמנויות הבמה.
אך ישנן גם חדשות מעט רעות כשנודע כי קשר הקבוצה ג'ון אוגו עלול לעבור ניתוח. כזכור, הניגרי שנבחר לזר המצטיין של העונה סובל כבר תקופה ממושכת מבעיות בברכו ועל מנת לפתור אותן הוא עשוי לעבור ניתוח בברכו שעלול להשבית אותו לחודשיים. אוגו שכבש העונה ארבעה שערים קיבל מנוחה באימוני הקבוצה בעונה הנוכחית על מנת שיוכל ליטול חלק במשחקים החשובים, אבל לבעיות בברכו עלולה להיות השפעה לפתיחת העונה האירופית של הקבוצה. בכל מקרה הוא עשוי להחמיץ את פתיחת מחנה האימונים אבל בקבוצה ינסו להכשירו למוקדמות ליגת האלופות.
הפועל באר שבע תחגוג בשבוע הקרוב ולאחר מכן תצא לפגרה של שלושה שבועות לפני החזרה לאימונים לקראת עונת 2016/17. הקבוצה מבירת הנגב תחזור להתאמן באמצע יוני, תצא למחנה אימונים של עשרה ימים ב-26.6 באופלניצה שבפולין ולאחר מכן תתחיל להתכונן למשימה הבאה.
המשימה הבאה שלה תהיה קשה במיוחד וזה להתקדם במוקדמות ליגת האלופות שם תחל את דרכה בסיבוב השני. המשחק הראשון יהיה ב-12-13/7 והגומלין שבוע לאחר מכן כשבין היריבות האפשריות נמצאות סלטיק, זלצבורג, אפואל ניקוסיה, באטה בוריסוב וגם לודוגורץ.
| הפועל באר-שבע אלופת המדינה 2015/16! |
רוב הסגל הנוכחי חתום על חוזים גם לעונה הבאה ויישאר. במועדון מחזיקים באופציה על השוער דודו גורש שצפוי לקבל בימים הקרובים את ההודעה על מימוש האופציה עליו והמטרה תהיה להתחזק בעמדות המגנים, בלם וחלוץ מטרה.
כפי שפורסם אמש ב-ONE, הקבוצה פנתה לבלם מכבי תל אביב איתן טיבי שסיים את חוזהו ומועמד לחזק את החלק האחורי. חשוב לציין ששיר צדק ייעדר משלושת המשחקים הקרובים באירופה וברק בכר יצטרך לשים דגש על הסוגיה הזאת.
| הפועל באר-שבע אלופת המדינה 2015/16! |
למרות האליפות, המגן אופיר דוידזאדה מעוניין לצאת לחו"ל ונמצא במעקב של גנט הבלגית. אם שחקן הבית יעזוב, בכר יצטרך להתחזק בעמדה הזו כשעמנואל אמבולה מרעננה הוזכר כמועמד.
יובל שבתאי יצטרף בקיץ על מנת לחזק את הקישור של הקבוצה וגם ז'אורז'יניו מסכנין עדיין על הכוונת. הקבוצה תרצה לצרף חלוץ מטרה ושמו של עומר דמארי כבר עלה אבל הסכומים הגבוהים שבאר שבע תצטרך לשלם עבורו (מחירו עלה לשבעה מיליון יורו) עשוי להרתיע. בכל מקרה ולפי חוק הזרים החדש שייכנס בעונה הבאה היא יכולה לצרף עוד שני זרים מעבר לשחקנים החתומים בקבוצה.
| ברדה מקבל את פרס שחקן העונה |
| ברק בכר: "היינו יותר רעבים ממכבי" |
| באר שבע מניפה צלחת אליפות אחרי 40 שנים! |