יום ראשון, 12.01.2025 שעה 23:26

באטמן נגד העטלפים: DC התלוננה נגד ולנסיה

חברת הקומיקס טוענת כי המועדון הספרדי, שחוגג 100 שנים להיווסדו ופרסם לוגו חדש לכבוד המאורע, הפר זכויות יוצרים כאשר העתיק את הסמל של גיבור העל

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

ולנסיה, שחגגה אתמול (שני) 100 שנים להיווסדה, ניצבת בפני תביעה מפתיעה לאחר שפרסמה סמל חדש לציון ציון הדרך המרשים של המועדון, כאשר חברת DC קומיקס טוענת להפרת זכויות יוצרים מצד העטלפים, שלטענתם, העתיקו את הסמל של באטמן.

באטמן תובע את ולנסיה על הפרת זכויות

חברת הקומיקס הגישה תלונה נגד ולנסיה במשרד הפועל בנושא קניין רוחני באיחוד האירופי, בנוסף, DC פנתה גם למשרד עורכי דין במדריד, אשר מתמחה בדיני הקניין הרוחני על מנת לנסח את התלונה בנושא. 

חברת הקומיקס טוענת להפרה של זכויות היוצרים, כאשר לטענתם ‘קיים סיכון לבלבול בין הסמלים בפומבי. במועדון הספרדי טענו כי השימוש בסמל העטלף נעשה בוולנסיה לפני שנעשה בחברת הקומיקס, כאשר ולנסיה הוקמה ב-1919, 15 שנים לפני הקמתה של DC קומיקס. 

באטמן נוסע (רויטרס)באטמן נוסע (רויטרס)

במשרד הפועל בנושא הקניין הרוחני באיחוד האירופי העדיפו להרגיע את הרוחות ודרשו מהצדדים להגיע להסכמה בנושא עד ה-30 באוקטובר 2020. המשמעות: עד אז ולנסיה תוכל להמשיך ולהשתמש בסמל, כאשר הדיון אשר נשאר פתוח הוא האם הספרדים יצטרכו לשלם פיצוי ואם כן, מה יהיה גובהו.

אסור לפספס
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
נגןדמבלה מפתיע: "ליאו מסי יותר מהיר ממני"
דמבלה מפתיע: "ליאו מסי יותר מהיר ממני"
נגןפאטצ'י פותח את הבוקר עם כאפה מערן זהבי
פאטצ'י פותח את הבוקר עם כיפכוף מערן זהבי
/* LAST / NEXT ROUNDs */