יום שני, 23.06.2025 שעה 00:46
ליגה אנגלית 24-25
00-00מנצ'סטר סיטי1
00-00ברנטפורד2
00-00בורנמות'3
00-00ברייטון4
00-00וולבס5
00-00קריסטל פאלאס6
00-00נוטינגהאם פורסט7
00-00פולהאם8
00-00טוטנהאם9
00-00ווסטהאם10
00-00ארסנל11
00-00ליברפול12
00-00איפסוויץ'13
00-00אסטון וילה14
00-00ניוקאסל15
00-00מנצ'סטר יונייטד16
00-00אברטון17
00-00סאות'המפטון18
00-00צ'לסי19
00-00לסטר20

"אף קבוצה אחרת לא עניינה אותי": האוסן הוצג

הבלם החדש והיקר בתולדות ריאל מדריד קיבל את המספר 24 והתרגש בהצגתו: "זה המועדון של חיי, מגיע לכאן בענווה כדי לעבוד קשה ולזכות בהרבה תארים"

|
פרס והאוסן  (ריאל מדריד)
פרס והאוסן (ריאל מדריד)

ריאל מדריד ממשיכה לבנות את דור העתיד שלה – והיום (שלישי) הציגה באופן רשמי את הרכש הטרי דין האוסן, שהגיע מבורנמות' וחתם במועדון עד קיץ 2030. הבלם הספרדי בן ה-20, שנחשב לאחת ההבטחות הגדולות בתפקידו, הגיע למתחם של הלבנים, עבר בדיקות רפואיות בהצלחה והוצג לעיני התקשורת כשהוא לובש את החולצה מספר 24.

האוסן, שנולד בהולנד, אך מייצג את נבחרת ספרד, השתלב לאחרונה בהרכב של לואיס דה לה פואנטה במסגרת ליגת האומות, וצבר הופעות ראשונות בנבחרת הבוגרת. כעת, הוא מגיע לאתגר הגדול ביותר בקריירה – להצטרף לשורות המועדון המעוטר בעולם, ולפתוח דף חדש תחת המאמן החדש צ’אבי אלונסו.

האוסן ישחק לראשונה במדי ריאל מדריד במשחק הראשון של הקבוצה בגביע העולם למועדונים, שייערך בארצות הברית ב-18 ביוני מול אל הילאל. עד אז, ישתלב בימי האימונים הראשונים תחת אלונסו, שנפתחו השבוע עם שישה שחקני סגל בלבד.

דין האוסן (IMAGO)דין האוסן (IMAGO)

בטקס ההצגה הרשמי נכח גם נשיא המועדון פלורנטינו פרס, שנשא דברים בפני השחקן ובני משפחתו: "ברוך הבא דין. היום הזה מרגש עבור כל אוהדי ריאל מדריד. אתה מגיע למועדון שמציב לעצמו אתגרים חדשים בכל עונה. אנחנו גאים לצרף שחקן צעיר ומוכשר כמוך, שבחר במדריד למרות ההתעניינות מקבוצות רבות אחרות. מגיל צעיר חלמת ללבוש את החולצה הזו – ועכשיו זה קורה".

פרס הזכיר את הדרך הארוכה שעבר הבלם מאז שהגיע בגיל חמש למרבייה, את תחנותיו במלאגה, יובנטוס, רומא ובורנמות', והחמיא לו על הסגנון האלגנטי והייחודי שלו: "יש לך כישרון מיוחד לפתח סגנון משחק אינטליגנטי ומדויק. עכשיו אתה מגיע לאתגר הכי גדול – להיות חלק מהמועדון הזה, ולתרום לערכים שלו: עבודה קשה, ענווה, מסירות, וכבוד".

האוסן עצמו עלה לבמה בהתרגשות רבה ונשא נאום קצר, שהחל בהומור ("אתם שומעים אותי?") וגרם לחיוכים באולם, כולל דמעות בעיני אביו: "רציתי להיות פה מהיום הראשון. ברגע שריאל מדריד התקשרה, לא הסתכלתי לשום כיוון אחר. זה המועדון של חיי. אני רוצה להודות למשפחה שלי שליוותה אותי בכל שלב, ותודה מיוחדת לאחים שלי. אני מגיע לכאן בענווה, כדי לעבוד קשה ולקוות לזכות בהרבה תארים ביחד עם הקבוצה".

דין האוסן (רויטרס)דין האוסן (רויטרס)

האוסן נחשב לבלם היקר ביותר בתולדות ריאל מדריד – המועדון שילם עליו כ-59 מיליון אירו, יותר מהסכום ששולם על אדר מיליטאו בזמנו (50 מיליון אירו). הוא מועמד לתואר "גולדן בוי" לשנת 2025, ונחשב גם למועמד רציני להרכב העתידי של נבחרת ספרד ביורו ובמונדיאל הקרובים. הדרך עוד ארוכה, אך היום הזה מסמן את תחילתו של עידן חדש – עבור האוסן, ועבור ריאל מדריד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןפנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
פנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
נגןרק שלא יגמור כמוהו: לאמין מבלה עם ניימאר
רק שלא ילמד ממנו: לאמין מבלה עם ניימאר
נגןמה חשב בולט על האיש המהיר ביותר שרץ באש
אש! מה חשב בולט על ריצת ה-100 מטרים הזאת
נגןלא כוחות: פטאצ'י משחק בשכונה בברזיל
לא כוחות: פטאצ'י מככב בשכונה בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */