יום שני, 23.06.2025 שעה 00:10

"הילדים באירופה יהיו הבאים בתור עבור הטרור"

שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, הגיב לדבריו של מאמן מנצ'סטר סיטי, פפ גווארדיולה שבחר לנאום ולצודד כנגד ישראל: "אם ישראל תפסיד, אתם הבאים בתור"

|
פפ גווארדיולה ומיקי זוהר (רויטרס ועמרי שטיין)
פפ גווארדיולה ומיקי זוהר (רויטרס ועמרי שטיין)

אמירותיו של פפ גווארדיולה, מאמן מנצ’סטר סיטי, בכל הנוגע למלחמה בין ישראל לחמאס, יצרו הדים, כשבטקס בו קיבל דוקטור לשם כבוד במנצ’סטר, בחר לצודד כנגד ישראל.

בחלק מדבריו דיבר המאמן הקטלוני על הרג הילדים בעזה, מתוך אמירה: “הילדים הבאים יהיו הילדים שלנו”. כשדיבר על אחריות אישית, ועל הסירוב לא לעשות כלום כנגד מה שקורה במלחמה בין הצדדים.

שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, לא נותר אדיש לאמירותיו: ״אתה צודק פפ. הילדים באירופה יהיו הבאים בתור עבור אירגוני הטרור האיסלמיסטים. הם כבר הבהירו בעבר שאחרי שהם יסיימו עם ישראל הם יעברו לשאר העולם החופשי. אם ישראל תפסיד, אתם הבאים בתור״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןפנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
פנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
נגןרק שלא יגמור כמוהו: לאמין מבלה עם ניימאר
רק שלא ילמד ממנו: לאמין מבלה עם ניימאר
נגןמה חשב בולט על האיש המהיר ביותר שרץ באש
אש! מה חשב בולט על ריצת ה-100 מטרים הזאת
נגןלא כוחות: פטאצ'י משחק בשכונה בברזיל
לא כוחות: פטאצ'י מככב בשכונה בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */