יום רביעי, 07.01.2026 שעה 11:11
ליגה לאומית 25-26
3820-4117מכבי פ"ת1
3216-2717מכבי הרצליה2
2820-2117הפועל כפ"ס3
2721-2617מ.ס כפר קאסם4
2618-2417הפועל ראשל"צ5
2521-2417הפועל ר"ג6
2427-2617הפועל כפר שלם7
2323-2517מ.ס קריית ים8
2327-2417עירוני מודיעין9
2120-2017הפועל עכו10
2124-1717הפועל רעננה11
1826-1817בני יהודה12
1729-1617הפועל עפולה13
1522-1917הפועל חדרה14
1536-2717מכבי יפו15
1425-2017הפועל נוף הגליל16

ממשיכה להתחזק: רוי ששון הצטרף לכפר שלם

כפי שפורסם לראשונה, שוער בית"ר ירושלים, שעמד בין קורות השער של בני יהודה בעונה האחרונה, הצטרף לקבוצה המתחדשת מהלאומית בהשאלה. מסיקה חתם בעכו

|
רוי ששון במעמד החתימה  (פרטי)
רוי ששון במעמד החתימה (פרטי)

כפי שפורסם ב-ONE, השוער רוי ששון חתם היום (ראשון) במועדון בעסקת השאלה מבית״ר ירושלים ויעמוד בשער הקבוצה בעונה הקרובה. ששון יחליף בשער את השוער שחר אמסלם, שעזב את הקבוצה לאחר עונה טובה.

בנוסף, גם הקשר אוהד חזוט חתם במועדון. הקשר האחורי, שיחק בעונה שעברה בהפועל פ״ת וסייע לה להעפיל לליגת העל.

הפועל עכו ממשיכה במסע הרכש המרשים שלה לקראת העונה הקרובה. הקבוצה מהליגה הלאומית הודיעה הבוקר על החתמתו של ריף מסיקה, שחתם באמצעות סוכנו עידו קרן, ועליה פורסם לראשונה ב-ONE.

אוהד חזוט במדי כפר שלם (פרטי)אוהד חזוט במדי כפר שלם (פרטי)

ריף מסיקה אמר לאחר החתימה: "אני גאה להיות חלק פעיל בקבוצה, מחכה ללבוש את המדים החדשים במטרה לעלות על הדשא ולהוביל את המועדון יחד עם הקבוצה להישגים ברורים והרבה שמחה לאוהדים שמחכים לכך".

בעלי המועדון, צחי נקש, הוסיף: “ריף מסיקה הוא מסוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות במדי הפועל עכו – מקצוען אמיתי עם ניסיון מוכח ויכולת מנהיגות נדירה. אנחנו סמוכים ובטוחים שהוא יהפוך לדמות מרכזית בחדר ההלבשה ובמגרש. החתמתו היא הצהרת כוונות ברורה – אנחנו כאן כדי להתחרות, לנצח, ולהחזיר את הפועל עכו לימים טובים ומקומות הראויים לה”.

מנכ״ל המועדון, שמוליק אמירה, סיכם: “לריף יכולות מקצועיות רבות על המגרש ומחוצה לו. מדובר באדם עם אופי מדהים שמתאים בדיוק לרוח של הפועל עכו. המו”מ היה קצר כי הרצון היה הדדי – גם שלנו וגם של ריף. אנחנו מאמינים שהוא יוסיף לנו המון לעונה הקרובה. זהו צעד חשוב בדרך לבניית קבוצה חזקה ומאוחדת”. 

ריף מסיקה עם הכדור (לילך וויס-רוזנברג)ריף מסיקה עם הכדור (לילך וויס-רוזנברג)

גם הפועל ראשון לציון התחמשה היום, כששחקן הכנף בן ה-21, עמית צור, חתם בקבוצה באמצעות סוכנו דודו דהאן. צור שיחק בעונה האחרונה בעירוני רמת השרון וגדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב.

עמית צור במדי מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)עמית צור במדי מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)

היורדת הטרייה ללאומית, הפועל חדרה, הודיעה על צירופו של המגן אופק גלר בן ה-21. גלר גדל במכבי פתח תקווה, נרכש על ידי מ.ס אשדוד ושיחק בעונה שעברה במכבי יפו מהליגה הלאומית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */