יום שלישי, 10.02.2026 שעה 22:03
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4226-4722מכבי ת"א3
4125-4122הפועל ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1151-1622מכבי בני ריינה14

"בראש רשימת הרכש": ריינג'רס רוצה את תורג'מן

דיווח: מועדון הפאר הסקוטי מעוניין בשרותיו של חלוץ מכבי תל אביב, כשהוא המטרה מספר 1 שלה לחלון ההעברות של הקיץ. בבריטניה טוענים שנפתחו מגעים

|
דור תורג'מן (עמרי שטיין)
דור תורג'מן (עמרי שטיין)

ריינג'רס הסקוטית שמה לעצמה מטרה ברורה לקיץ הקרוב: להנחית את דור תורג'מן, חלוצה הלוהט של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל. לפי דיווחים בבריטניה, מדובר באחת המטרות המרכזיות של הקבוצה מחבל איברוקס, שמעוניינת לצרף את החלוץ בן ה-21 ולבנות סביבו את התקופה החדשה של המאמן ראסל מרטין.

תורג'מן כבש העונה 20 שערים במדי מכבי תל אביב ונחשב לאחד הכישרונות העולים בכדורגל האירופי. “עלות ההעברה הצפויה נאמדת בכ-4 מיליון ליש"ט – סכום שמועדונים כמו ריינג'רס בהחלט מסוגלים לעמוד בו, במיוחד עם הזרמת הכספים של הבעלים החדשים, בראשות אנדרו קאבאנה ומשקיעים אמריקאים”, נכתב בבריטניה.

לפי העיתון "דיילי רקורד", ריינג'רס כבר פתחה במגעים עם מכבי תל אביב, כאשר המנהל הספורטיבי החדש קווין ת'לוול סימן את תורג'מן כיעד מועדף. עוד נחשף כי המאמן ראסל מרטין, שהתעניין בשחקן עוד בתקופתו בסאות'המפטון, מעוניין לצרף אותו גם עתה לקבוצה הסקוטית.

דור תורגדור תורג'מן (חגי מיכאלי)

בתקשורת דווח כי מלבד ריינג'רס, ישנו גם עניין איטלקי וספרדי בתורג'מן, שעד כה רשם שמונה הופעות במדי נבחרת ישראל וכבש שער אחד. מדובר בשחקן בעל פוטנציאל מכירה גבוה בעתיד, מה שהופך אותו לאטרקטיבי עוד יותר עבור קבוצות עם מודל של "טריידינג" – רכישה ומכירה עתידית של שחקנים ברווח.

ריינג'רס מתכננת קיץ עמוס במיוחד, עם תקציב רכש של כ-20 מיליון ליש"ט. התקציב הזה יאושר באופן רשמי ב-23 ביוני, כאשר האסיפה הכללית של המועדון תאשר את כניסת ההשקעה החדשה. לדברי יו"ר המועדון ג'ון סטיוארט, "סחר בשחקנים הוא חלק מהותי במודל של ריינג'רס לשנים הקרובות, וחלק ניכר מהתקציב יופנה לכך".

דור תורגדור תורג'מן (חגי מיכאלי)

בחודשים האחרונים דווח כי סקאוטים של ריינג'רס נכחו במספר משחקים של מכבי תל אביב על מנת לעקוב מקרוב אחרי תורג'מן, ובתחילת הקיץ אף דווח שהקבוצה התעניינה בו לקראת מעבר מיידי – מהלך שלא יצא אז אל הפועל אך עשוי להתממש כעת.

מעבר לתורג'מן, ריינג'רס בוחנת אפשרויות נוספות לחיזוק החלק הקדמי, כולל היהלום הברזילאי מטיניו – שנולד בקונגו ועבר לברזיל בגיל שנה, וזכה בעבר לכינוי "פוגבה הברזילאי".

עבור דור תורג'מן, מעבר לליגה הסקוטית ולמועדון בעל מסורת אירופית מפוארת כמו ריינג'רס עשוי להיות קפיצת מדרגה משמעותית בקריירה. ואם המהלך אכן יצא לפועל, הוא צפוי להשתלב בפרויקט חדש ומבטיח של קבוצה שמכוונת לשוב לפסגת הכדורגל הסקוטי ולהפוך לשחקן משמעותי באירופה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */