יום שלישי, 14.01.2025 שעה 06:15

לפני המשחק בישראל: התפרצות קורונה ברומניה

רגע לפני המשחק בין הנבחרות בנתניה, ההתאחדות הרומנית הודיעה כי 4 שחקנים ואיש צוות יצאו חיוביים, בעוד מספר שחקנים סובלים מתסמינים: "חסר תקדים"

|
שחקני נבחרת רומניה (רויטרס)
שחקני נבחרת רומניה (רויטרס)

נבחרת ישראל מתכוננת למשחק הקשה שלה מול נבחרת גרמניה הערב (שבת) ב-22:45 בחוץ, אך לצד זה היא פוזלת הצידה לצרות הגדולות אליהן נקלעה נבחרת רומניה, אותה אמורה ישראל לפגוש ביום שלישי הקרוב למשחק ידידות בנתניה.

אמש רומניה ספגה 1:0 מיוון במשחק ידידות שנערך בבוקרשט, אך מסתבר כי הנבחרת סובלת מהתפרצות קורונה רצינית וכי שלושה משחקניה שעלו בהרכב נמצאו חיוביים לנגיף, בעוד שחקן נוסף ואיש צוות נמצאו גם הם חיוביים.

בהודעה הרשמית של ההתאחדות הרומנית נכתב: “בבדיקות PCR שנערכו, ארבעה שחקנים ואיש צוות אחד נמצאו חיוביים לנגיף הקורונה. לפני ההתכנסות של הנבחרת בוצעו בדיקות PCR בהן כלל אנשי הצוות והשחקנים יצאו שליליים”.

שחקני נבחרת רומניה (רויטרס)שחקני נבחרת רומניה (רויטרס)

בהודעה הרשמית צוינו גם שמות השחקנים: “רזבאן מרין, אלכסנדרו מיטריצה, פלורין טנאסה (שפתחו בהרכב), דיאן סורסקו ועוזר המאמן  פלורין קונסטנטינוביץ' עזבו את הנבחרת ונכנסו לבידוד. יחד עם זאת, לשחקנים רבים עדיין יש תסמינים של וירוס או שהם עדיין סובלים משפעת ואינם יכולים להתכונן כרגיל למשחק מול ישראל. לסיכום, מדובר במצב חסר תקדים בהיסטוריה של הנבחרת, לפחות בשנים האחרונות”.

בנוסף צוין בהודעה כי בעקבות המצב הבעייתי שנוצר, קלאודיו פטרילה מקלוז’ ברומנית, שהיה עם הנבחרת עד גיל 21 הוזנק לסגל הנבחרת הבוגרת ויגיע עמה לישראל, כמו גם  דריוס אולארו, קשרה של סטיאווה בוקרשט שסביב אי זימונו הייתה ביקורת רבה ברומניה.

השופט הצעיר ששרק לאותו פנדל 5 פעמים
אסור לפספס
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */