יום שישי, 12.12.2025 שעה 19:43
אליפות אירופה עד גיל 18 25-26
7376-3425ישראל1
254-811איטליה2
256-771גרמניה3
267-781טורקיה4
185-731צפון מקדוניה5
180-671בולגריה6

במשחקי הדירוג: זו יריבת נבחרת ישראל U18

החבורה של פלג הודחה בשמינית גמר אליפות אירופה ותתמודד מול צפון מקדוניה, שלא ניצחה משחק אחד עד כה. וגם: איך החבורה בכחול-לבן תישאר בדרג א'?

|
נבחרת צפון מקדוניה עד גיל 18  (FIBA)
נבחרת צפון מקדוניה עד גיל 18 (FIBA)

נבחרות ישראל בכדורסל בכל הגילאים עבדו קשה הקיץ הזה והבוגרת עוד תעבוד קשה. הערב (רביעי) נבחרת ישראל עד גיל 18 חלמה על להמשיך בנוקאאוט של אליפות אירופה, אך הודחה בשלב שמינית הגמר אחרי 78:67 לטורקיה ותתמודד במשחקי הדירוג מול צפון מקדוניה.

כאמור, החבורה של ברק פלג תפגוש את צפון מקדוניה במסגרת משחקי הדירוג, כאשר היריבה של הנבחרת בכחול-לבן היא על הנייר נבחרת חלשה, כאשר היא הפסידה בכל משחקיה עד כה בטורניר, ארבעה משחקים בסה”כ.

במחזור הראשון במסגרת בית ג’, צפון מקדוניה ספגה את ההפסד הכואב ביותר שלה בבתים, 137:62 לליטא, כשגם אחר כך המשיכה להיות מובסת עם 83:53 ליוון ו-89:59 לסרביה. הנבחרת סיימה במקום האחרון בבית ופגשה את ספרד מוקדם יותר היום במסגרת שמינית הגמר, אך גם שם לא היוותה יריבה והושפלה 92:38 לספרד.

וכעת, כאמור, צפון מקדוניה תפגוש את נבחרת ישראל במסגרת משחקי הדירוג, כאשר החבורה בכחול-לבן תפגוש מחר את היריבה שעל הנייר חלשה יותר. אם ברק פלג וחניכיו ינצחו הם ייאבקו במשחק נוסף על משחקי מיקום 9-12 ויבטיחו הישארות בדרג א’, אך אם יפסידו, ייאבקו על מקום 13-16, כשהפסד שם יוריד את הנבחרת לדרג ב’.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */