יום שני, 09.02.2026 שעה 11:31
ליגה לאומית 25-26
4623-5021מכבי פ"ת1
3627-3422מכבי הרצליה2
3326-3322הפועל ר"ג3
3326-3222מ.ס קריית ים4
3334-3522הפועל כפר שלם5
3227-2722הפועל כפ"ס6
3124-2922הפועל ראשל"צ7
2825-2721מ.ס כפר קאסם8
2626-2321הפועל עכו9
2631-2622עירוני מודיעין10
2627-2121בני יהודה11
2529-2121הפועל רעננה12
2537-2522הפועל עפולה13
2228-2422הפועל חדרה14
2140-3121מכבי יפו15
2033-2522הפועל נוף הגליל16

כיאל וזועבי באום אל פאחם, פדידה במכבי הרצליה

הבלם שהצטיין בנוף הגליל והשוער חתמו בקבוצה של אלעד בראון, החלוץ מצטרף לתומר קשטן, אור גרינברג ברמת גן, סופייר עוזב את עכו. העברות בלאומית

|
עידו קרן ועלי כיאל  (מערכת ONE)
עידו קרן ועלי כיאל (מערכת ONE)

לאחר מינויו הרשמי של אלעד בראון למאמן הקבוצה, בהפועל אום אל פאחם מתחילים לעבוד. היו"ר אחמד אבו אלעם ממשיך לנהל את העניינים למרות שלמראית עין הצהיר בעבר שעזב, אך שוב, איש לא מופתע מהעובדה שנשאר.

מי שחתמו הבוקר במועדון הם הבלם עלי כיאל והשוער מהדי זועבי, באמצעות סוכנם עידו קרן. זועבי, גדל בעירוני קריית שמונה וסומן כאחד משוערי העתיד, אך מצא את עצמו מגיע לליגה א' להפועל כאוכב וינסה להחיות את הקריירה.

כיאל לעומת זאת, רשם עונה טובה מאוד במדי הפועל נוף הגליל והיה מהשחקנים הבולטים בקבוצה של מוטי איווניר, שסיימה במקום הרביעי ובמקביל הגיעה עד לחצי גמר גביע המדינה מול מכבי פ"ת. 

# הפועל רמת גן מתחזקת גם היא. אור גרינברג, מגנה השמאלי של שמשון תל אביב בעונה החולפת, חתם אצל האורודנים באמצעות סוכנו אורן יחזקאל. גרינברג רשם עונה נהדרת בשמשון ת”א, הוא כבש במדיה ארבעה שערים ובישל שמונה נוספים.

אורן יחזקאל ואור גרינברג (פרטי)אורן יחזקאל ואור גרינברג (פרטי)

# גם מכבי הרצליה רושמת לעצמה רכש ראשון בעונה החדשה, כאשר החלוץ מור פדידה חתם הבוקר (רביעי) במועדון ויחזק את הסגל של המאמן תומר קשטן. פדידה, שיחק בעונה האחרונה בהפועל ר"ג, אך לא הצליח לבלוט ועוד קודם לכן זכור מתקופתו בסקציה נס ציונה, עמה העפיל לליגת העל.

# יאסמו כבדה, שחקן ההתקפה של הפועל חיפה בעונה החולפת, יורד לליגה הלאומית וחתם במכבי יפו.

אייל חן חתם בהפועל כפר שלם לעונה. שחקן הכנף מצטרף לקבוצה בלאומית אחרי שהתיר את חוזהו ממכבי תל אביב והפך לשחקן חופשי באמצעות סוכנו אדם קידן.

אייל חן ואדם קידן (מערכת ONE)אייל חן ואדם קידן (מערכת ONE)

# בינתיים, הפועל עכו תפתח הערב את האימונים, אך מי שסיים את החוזה ולא ימשיך הוא הקשר גיתאי סופייר, ששיחק במועדון בארבע השנים האחרונות. האחרון, זוכה להתעניינות מליגת העל, כשהקבוצה שתרצה לצרפו תצטרך לשלם עליו דמי השבחה המוערכים ב-100,000 שקלים. הקשר גם בודק אופציות בחו"ל, במדינות כמו קפריסין ואזרבג'יאן.

# הפועל פתח תקווה הודיעה על המשך דרכו של גולן בני, לאחר שזה חתם על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. בני אמר: “אני שמח להמשיך לעונה נוספת בהפועל. למרות העונה המאכזבת שעברנו, התחברתי לאוהדים ולאנשים במועדון. נעבוד קשה כדי להחזיר את המועדון למקום אליו הוא ראוי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */