יום שני, 20.01.2025 שעה 17:49
ליגה א' 24-25
 ליגה א צפון 
214-267מ.ס קריית ים1
168-227הפועל מגדל-העמק2
156-167צעירי אום אל פאחם3
137-116הפועל עראבה4
1311-137מ.ס. טירה5
117-117הפועל ב.א.גרבייה6
1010-137מכבי אתא ביאליק7
108-106בני מוסמוס8
109-87איחוד בני שפרעם9
108-77עירוני נשר10
68-85הפועל בית שאן11
613-87הפועל בועיינה12
620-68מכבי נוג'ידאת13
516-47מ.ס. צעירי כפר קנא14
411-76הפועל כפר-קנא15
418-66הפועל בני זלפה16
119-77מכבי אחי נצרת17
 ליגה א דרום 
439-3119עירוני מודיעין1
3715-3319מ.ס. דימונה2
3719-3019הפועל הרצליה3
3412-2520מ.כ. ירמיהו חולון4
3320-3017מכבי יבנה5
3215-2719בית"ר נורדיה ירושלים6
3115-2318מכבי עירוני אשדוד7
2719-2918מ.כ. ירושלים8
2522-2919א.ס. אשדוד9
2417-1919שמשון תל אביב10
2228-1718הפועל אזור11
1931-1818הפועל לוד12
1823-2018הפועל מרמורק13
1623-1118מכבי קרית מלאכי14
1519-1118מכבי שעריים15
1232-1319מ.כ. צעירי טירה16
256-918שמשון כפר קאסם17

רעננה תארח את כאוכב, כפר שלם תצא לחולון

המחזור ה-25 בליגה א': בדרום, דימונה תפגוש את שמשון ת"א, הבקעה את מלאכי. בצפון, באקה אל גרביה תצא לבועיינה, טירה תארח את נשר ובועיינה את באקה

|
שחקני הפועל רעננה (חגי מיכאלי)
שחקני הפועל רעננה (חגי מיכאלי)

שישה מחזורים לתום העונה הסדירה בליגה השלישית בטיבה בארץ, כשנותרו בקופה 18 נקודות בלבד, טרם הוכרעו ליגה א' צפון וליגה א' דרום, הן בחלקו העליון והן בחלקו התחתון של הטבלה. המחזור ה-25 בליגה ייצא לדרך כבר הערב (חמישי) ויינעל מחר ב-15:45, כשהפועל בני זלפה תארח בתענ"כים את מכבי אחי נצרת. בשלישי הקרוב, יתקיים המחזור ה-26 בליגה, בשני המחוזות, כמחזור אמצע שבוע.

בליגה א' דרום, המוליכה, הפועל כפר שלם, תצא לחולון, שם תפגוש את ירמיהו חולון המקומית. השנייה בטבלה, תצא למשחק חוץ אף היא, כשתתמודד בסינתטי של המושבה מול שמשון פזטל תל אביב. בתחתית, הפועל מרמורק תארח את שמשון כפר קאסם. בליגה א' צפון, המוליכה, הפועל רעננה, תארח את האחרונה בטבלה, הפועל כאוכב. טירה תפגוש את נשר, הפועל באקה אל גרביה תצא לבועיינה וצעירי כפר כנא של הישאם זועבי תתמודד מול צעירי טייבה.

| ליגה א' דרום

שמשון פזטל תל אביב – מ.ס. דימונה
המשחק ייערך בצהריי היום (חמישי) בסינתטי הדרומי, המושבה פתח תקווה, בשעה 13:30. דימונה חייבת ניצחון. כל תוצאה אחרת מבחינתה, תגמור לה את העונה סופית, שכן חלום העלייה ללאומית יתרחק עוד יותר, מה גם שבשבוע החולף ירדה למקום השלישי. בחמשת המשחקים האחרונים שלה היא השיגה צמד ניצחונות, שתי תוצאות תיקו והפסידה לאחרונה בטבלה, הפועל מרמורק.

יש לא מעט ביקורת על ההתנהלות המקצועית מאחורי הקלעים ועל השחקנים שציפו מהם להרבה יותר במועדון הדרומי. בשמשון תל אביב רוצים לשמר את הקיים ולסיים בפלייאוף העליון, שיהיה בעבור המועדון הישג כביר. חי אבייב עושה העונה עבודה יוצאת מן הכלל במועדון שעד לפני שנה-שנתיים אף אחד כמעט ולא ספר, למרות ההיסטוריה שלו.

שחקני מ.ס דימונה (יונתן גינזבורג)שחקני מ.ס דימונה (יונתן גינזבורג)

הפועל בקעת הירדן – מכבי קריית מלאכי
המשחק ייערך מחר (שישי) בסינתטי הדרומי, המושבה פתח תקווה, בשעה 12:00. משחק תחתית בו ייפגשו דניאל טולמסוב וחנן אזולאי ראש בראש. בקעת הירדן, לאחרונה, אוגרת עוד ועוד נקודות ונדמה שהיא בכיוון הנכון להישארות בליגה, למרות שיש עוד מספר מחזורים בכדי לסגור את הפינה הזו באופן רשמי על חשבונה של הפועל מרמורק, שנושקת לרגליה. בקעת הירדן עדיין לא מאוזנת ואין ספק שהעונה הסגל שנבנה חלש בהרבה מזה של עונה שעברה ושנים עברו.

לא ברור אם זו הרפורמה שהשפיעה על כך, אבל זה המצב הנתון מבחינתה. בצד הכתום, קריית מלאכי תנסה להמשיך לאגור נקודות כפי שעשתה בשבועיים האחרונים. אין ספק שה-2:2 הדרמטי מול מרמורק בשבוע החולף השפיע על לא מעט אנשים במועדון, שכן יכולה הקבוצה הייתה להפסיד. למזלה, תומר עמר קבע שוויון בדקה ה-99. מלאכי די סגרה עניין העונה (נשארה בליגה), אלא אם כן משהו ישתבש בדרך והיא תידרדר מ-100 ל-0 במהרה. 

דניאל טולמסוב, מאמן מכבי קריית מלאכי (יונתן גינזבורג)דניאל טולמסוב, מאמן מכבי קריית מלאכי (יונתן גינזבורג)

הפועל מרמורק – שמשון כפר קאסם
המשחק ייערך מחר (שישי) בוייסגל הסינתטי רחובות, בשעה 15:30. הקבוצה של דורון ממן מתעוררת לחיים. בשבועות האחרונים רואים שינוי מהותי על כר הדשא ובמועדון עוד מאמינים כי אשר להישאר בליגה, גם אם זה יהיה דרך המקום ה-15 בטבלה, המקום המוליך למשחקי הפלייאוף התחתון. משחק תחתית קלאסי בין שתי קבוצות שנמצאות במצב רע מאוד, מתחילתה של העונה. ניצחון של מרמורק הפעם, משאיר את הבקעה, כפר קאסם, שעריים ואולי גם לוד, באם כל אלה לא יאספו נקודות של ממש, בתמונת הירידה עד תום העונה. בכפר קאסם סופרים ארבעה הפסדים רצופים. מצב רע. מאוד. נקודה תעודד אותם ואילו ניצחון, יאושש אותם ויעלה את הסיכוי שלהם להישאר בליגה. 

דורון ממן. מאמן הפועל מרמורק (יונתן גינזבורג)דורון ממן. מאמן הפועל מרמורק (יונתן גינזבורג)

יתר משחקי המחזור ה-25 בליגה: בית"ר נורדיה ירושלים – מכבי עירוני אשדוד (חמישי, 04/04, ירושלים עמק הארזים 2, 19:00), מכבי יבנה – מכבי שעריים (חמישי, 04/04, יבנה טוטו, 19:00), עירוני מודיעין – הפועל לוד (שישי, 05/04, מודיעין ליגד, 13:35), מ.כ. ירמיהו חולון – הפועל כפר שלם (שישי, 05/04, חולון, 13:45), אדומים אשדוד – הפועל הרצליה (שישי, 05/04, הסינתטיקו באשדוד, 14:00).

| ליגה א' צפון

הפועל רעננה – הפועל כאוכב
המשחק ייערך מחר (שישי) ב'קרני' רעננה, בשעה 13:40. משחק קצוות, שעל המוליכה להיזהר ממנו מאוד. לכאוכב עוד סיכוי להינצל העונה, והיא לא תעשה חיים קלים לאסי אלימלך ולשחקנים שלו. אם רעננה תדע לסגור עניין בתוך החצי שעה הראשונה להתמודדות, ככל הנראה, וזאת בזהירות המתבקשת, כאוכב תוותר על המשחק, שכן הכלים שעומדים לרשותה אינם ברמתם של הפועל רעננה. האדומים מהשרון דרוכים וממוקדי מטרה. עשר נקודות הפרש בין המקום הראשון למקומות 2-3, ויש סיכוי לחגוג עלייה כבר בעוד שבוע-שבועיים, בהתאם לתוצאות של חברותיה לטבלה. כאוכב וחנא פרהוד מקווים להפתיע ולהשאיר את המתח עד תום העונה.

חנא פרהוד. יקווה להפתיע (חגחנא פרהוד. יקווה להפתיע (חג'אג' רחאל)

מ.ס. טירה – עירוני נשר
המשחק ייערך הלילה (חמישי) בטירה, בשעה 21:15. ניצחון הערב של טירה, יגביר את הלחץ מצידה של הפועל רעננה, המוליכה, שכן הפער בין השתיים יירד לכדי שבע נקודות. בטירה מתמקדים בעצמם בלבד. ייתכן ובתוך ליבם הם מבינים כי המקום הראשון הוא לא בר הישג ויפעלו לשמור על המקום השני בכדי לארח את משחקי הפלייאוף העליון, בתקווה שדרכם תצליח להעפיל ללאומית בצורה הרואית. נשר מנגד מגיעה להתמודדות לאחר ההפסד לרעננה בשבוע שעבר. היא רחוקה עשר נקודות בלבד מהמקום ה-15, שמוליך בתום העונה למשחק הפלייאוף התחתון. נשר לא רוצה להגיע לשם, ועל מנת להשיג נקודות מול טירה היא תצטרך לעבוד חכם. 

שחקני מ.ס טירה. מתמקדים בעצמם (רדאד גשחקני מ.ס טירה. מתמקדים בעצמם (רדאד ג'בארה)

הפועל בועיינה – הפועל באקה אל גרבייה
המשחק ייערך מחר (שישי) בבועיינה נוג'ידאת, בשעה 15:00. הקבוצה השלישית בטיבה בליגה, יוצאת לבועיינה, שנמצאת בחלק התחתון של הטבלה. בועיינה עדיין בסכנה להגיע למקום ה-15, ממנו ניגשים למשחק מבחן בפלייאוף התחתון. באקה אל גרביה תגיע להתמודדות לאחר תיקו מאכזב מאוד מול טייבה. תוצאת התיקו הזו הגיעה לאחר שישה משחקים רצופים בהם ניצחה הקבוצה של מוחמד עוודי. בסוף השבוע הבא, תפגוש את רעננה, למשחק שככל הנראה יכריע את גורל האליפות והליגה לעונה הנוכחית. עד אז, היא חייבת לנצח את בועיינה וצעירי אום אל פאחם.

שחקני הפועל באקה אל גרבייה. חייבים לנצח (חגשחקני הפועל באקה אל גרבייה. חייבים לנצח (חג'אג' רחאל)

יתר משחקי המחזור ה-25 בליגה: צעירי אום אל פאחם – מ.ס. קריית ים (חמישי, 04/04, אצטדיון השלום באום אל פאחם, 14:00), הפועל כפר כנא – הפועל מגדל העמק (חמישי, 04/04, כפר כנא, 21:00), מכבי אתא ביאליק – מכבי נוג'ידאת (שישי, 05/04, קריית ים סינתטי, 13:00), צעירי טייבה – צעירי כפר כנא (שישי, 05/04, טייבה, 15:00), הפועל בני זלפה – מכבי אחי נצרת (שישי, 05/04, התענ"כים/גוש יעל אסי גלבוע, 15:45).

בדקו את עצמת הבעיטה של רוברטו קרלוס
אסור לפספס
נגןדובאי: מפגש מפחיד בין מודריץ' לנחש ענקי
מצחיק: מודריץ' לא ציפה לנחש הענקי הזה
נגןהקמיע של דני אבדיה? בובת לגו בדמותו
הקמיע של דני אבדיה? בובת לגו בדמותו
נגןכמו בן זיני: גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
כמו בן זיני? גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
נגןראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
ראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
/* LAST / NEXT ROUNDs */