מערכת ONE
|

קיליאן אמבפה (רויטרס)
על המגרש, קיליאן אמבפה עזב את פאריס סן ז’רמן כמו גיבור. השחקנים הניפו אותו, והוא נפרד עם גביע ואליפות בדרך לפרק הבא בריאל מדריד. יחד עם זאת, מאחורי הקלעים מסתבר שהזעם של נשיא הצרפתים נאסר אל חלאיפי הוא גדול מאוד, עד כדי כך שהמועדון לא שילם לכוכב את המשכורת של חודש אפריל.
בפ.ס.ז’ אף לא שילמו לאמבפה את בונוס גדול נוסף והשחקן עירב עורכי דין. אל חלאיפי פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שאמבפה עובר לריאל מדריד בחינם ומסרב לשלם לו סכום של כ-80 מיליון אירו במשכורת ובונוסים.
עוד סיפרו ב’לאקיפ’ שבאוקטובר לא שילמו לאמבפה את הבונוס בגובה 80 מיליון אירו כחלק מההסכם, אבל הסכום כן שולם לו בפברואר, מתוך מטרה שריאל מדריד תהיה זו שתשלם לפ.ס.ז’ בסופו של דבר ולא אמבפה, אבל פלורנטינו פרס סירב לחלוטין לעשות זאת, ואמר שאין שום סיכוי שריאל תשלם אירו אחד לפ.ס.ז’ על שחקן שמסיים חוזה ביוני.
קיליאן אמבפה (רויטרס)אל חלאיפי לא אהב את זה בכלל ועדיין נמצא ביחסים רעועים עם פרס, כשהסכסוך בין השניים רק התעצם לאורך השנים. בעקבות זאת פ.ס.ז’ “שכחה” לשלם את משכורת אפריל לאמבפה ולא שילמה לו את אותו בונוס מדובר כדי שהקבוצה תחסוך סכום של 80 מיליון אירו.
“כך הקבוצה חסכה את הסכום בדרך אחרת אחרי שכבר שילמה לו את בונוס הנאמנות, וגם נפתח משא ומתן שיאפשר למועדון לחסוך עוד”, נטען בצרפת. יחד עם זאת, אין יותר מדי משא ומתן כשבימים האחרונים עורכי דין משני הצדדים (פאריס ואמבפה) החלו להתכתב דרך האימייל.
עורכי דינו של השחקן דורשים את תשלום המשכורת ועורכי הדין של פ.ס.ז’ דורשים הגעה להסכם כפי שסיכמו הצדדים בקיץ שעבר, כשהוא יוותר על בונוס נאמנות של 80 מיליון אירו למועדון, בצל העובדה שהקבוצה כן שילמה לו אותו בפברואר.
סמואל אטו צועק על מאמן נבחרת קמרון