יום חמישי, 18.12.2025 שעה 17:05
לוח תוצאות

כרם קדח חתם לשלוש שנים בהפועל תל אביב

חלוצה הצעיר (17) של בני סכנין בעונה החולפת, מצטרף לקבוצת הנוער של האדומים מתל אביב. רשם 12 שערים, שעזרו לקבוצתו להישאר בליגת נערים א' על

|
כרם קדח ואדם קידן  (באדיבות הפועל ת'א)
כרם קדח ואדם קידן (באדיבות הפועל ת'א)

חלוץ חדש לקבוצת הנוער של הפועל תל אביב. כרם קדח, החלוץ בן ה-17, שבעונה החולפת היה לשחקן נערים א' (על) של בני סכנין, יחבור לקבוצת הנוער של האדומים מתל אביב, כשחתם לשלוש שנים. קדח, שגדל בכפר מנדא, הוא כישרון צעיר שיש לו היכולת להתברג גבוה עם עבודה נכונה. אדם קידן, נציגו, עובד איתו כבר 3 שנים ומאמין כי הנתונים שלו יובילו את הפועל למקום טוב.

קדח רשם 12 שערים בכל המסגרות, ב-30 משחקיו בעונה החולפת. סיים כמלך שערי הקבוצה (9 שערים) ושעריו, מסך שערי בני סכנין בעונה החולפת היוו 36%. בזכות לא מעט משעריו, בני סכנין הצליחה לסיים מעל הקו האדום בליגת נערים א' (על) ולשמור על מקומה לעונה נוספת בליגה הבכירה של השנתון.

את דרכו החל באקדמיית הכדורגל של מכבי כפר מנדא בעונת 2017/18. אחרי שנתיים עבר למחלקת הנוער של הפועל מועצה אזורית משגב, וכשחקן ילדים א' רשם 14 שערים ב-14 משחקיו. בעונת 2020/21 נחת בבית"ר טוברוק וכבר בעונתו הראשונה במועדון ממרכז הארץ התכבד ב-17 שערים בכל המסגרות, ב-18 משחקיו. בעונתו השנייה בטוברוק, נהנה מ-6 שערים בקבוצת נערים ב'.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */