יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:42

מדהים: שיא ישראלי לשליחים ב-4X200 חופשי

כל הכבוד: פרנקל, לוקטב (שיא ישראלי משלו), כהן גרומי ונמיר ריסקו את השיא במעל 3 שניות, אך זה לא הספיק למקום בגמר. אסי ממן, שליח ONE לטוקיו

|
גל כהן גרומי, תומר פרנקל, דניאל נמיר ודניס לוקטב (סימונה קסטרווילארי, באדיבות איגוד השחייה בישראל)
גל כהן גרומי, תומר פרנקל, דניאל נמיר ודניס לוקטב (סימונה קסטרווילארי, באדיבות איגוד השחייה בישראל)

נבחרת השליחים של ישראל התחרתה היום (שלישי) במשחה המוקדמות של 4X200 מטר חופשי ונראתה פשוט נהדר. השחיינים אשר ייצגו את הנבחרת הם תומר פרנקל, דניס לוקטב, גל כהן גרומי ודניאל נמיר, שהביאו המון כבוד עם שיא ישראלי. לצערם של השליחים, זה לא הספיק בדרך למקום 5 במקצה ומקום 10 הכללי, שלא הספיק להעפלה לגמר.

רביעיית השליחים הישראלית הפתיעה בענק בבריכה האולימפית בטוקיו, כאשר עצרה את השעון על 7:08.65 דקות, מעל שלוש שניות פחות מהשיא הישראלי הקודם שעמד על 7:11.99 דקות – פשוט נפלא.

מי שרשם הישג נאה משלו הוא דניס לוקטב, שפתח מצוין עם 1:46.64 ב-200 המטרים הראשונים עבור הנבחרת, במה שמהווה שיא ישראלי חדש בקטגוריה של 200 מטר חופשי. הנבחרת האיטלקית סיימה ראשונה במקצה הישראלי (7:05.05), רוסיה הגיע למקום השני (7:05.16). בריטניה עלתה מהמקום הראשון הכללי כשסיימה ב-7:03.25 דקות, אוסטרליה שנייה עם 7:05 וגם ארה”ב בפנים (7:05.62).

אלו הם המועמדים הישראלים לזכייה במדליה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */