הפרעוש הצטיין מול סנט אטיין לפני הטקס בפאריס, סידר שני שערים למרקיניוס בנגיחה ופרגן גם לדי מריה במסירה חכמה. בכורה לראמוס, פציעה קשה לניימאר

יממה לפני ההכרזה על הזוכה בכדור הזהב, ליאו מסי הוביל היום (ראשון) את פאריס סן ז’רמן למהפך וניצחון 1:3 על סנט אטיין. הפרעוש, שערב המשחק עדיין לא בישל ולו פעם אחת במדי קבוצתו החדשה, רשם שלושה בישולים וסידר שלוש נקודות נוספות למאוריסיו פוצ’טינו. מרקיניוס כבש צמד ובתווך אנחל די מריה הוסיף. ניימאר נפצע והורד מכר הדשא באלונקה, סרחיו ראמוס רשם דקות בכורה בעיר האורות.
פ.ס.ז’ פתחה עם לחץ גדול על השער של סנט אטיין וכבר בדקה החמישית ניימאר גלגל לרשת אך השער נפסל בטענת נבדל. המארחת יצאה מעט מהלם הפתיחה ובדקה ה-23 הגנת האורחים קפאה ודניס בואנגה הרים את האצטדיון באוויר עם 0:1 לירוקים. מוליכת הטבלה הייתה ראויה לשוויון ואטיין גרין הצטיין בשערה של המארחת עם הצלות מרשימות, לבסוף גם הוא לא הועיל. טימותי קולודז’יצ’אק הכשיל את קיליאן אמבפה וספג כרטיס אדום מכיוון והיה שחקן אחרון. ליאו מסי ניצל את המצב הנייח והגביה לראשו של מרקיניוס בדרך ל-1:1 בהפסקה.

למרות החיסרון המספרי, סנט אטיין העזה ויצאה קדימה ואף הגיע למספר מצבים טובים, מנגד, הפריסאים החמיצו שוב ושוב ומסי פספס מהזדמנות בטוחה. בדקה ה-79 הסכר נפרץ ומסי, עם בישול שני, מצא את אנחל די מריה שהפך את התוצאה. בתוספת הזמן מסי השלים בישול שלישי, בעוד מרקיניוס נגח את השני שלו וקבע 1:3 בסיום. עוד לפני כן ניימאר נפצע והורד מכר הדשא על אלונקה, בחשש לפציעה חמורה.
הירוקים נעצרו לאחר שני ניצחונות רצופים וירדו למקום האחרון בטבלה, בשל יחס שערים גרוע מזה של מץ. פ.ס.ז’ הגדילה את הפער בצמרת ל-14 הפרש ונראה כי הדרך לאליפות תהיה קלה במיוחד עבורה.
