יום שבת, 14.02.2026 שעה 07:14
ליגה לאומית 25-26
5024-5523מכבי פ"ת1
3626-3523הפועל ר"ג2
3627-3422מכבי הרצליה3
3426-3223הפועל ראשל"צ4
3328-3223מ.ס קריית ים5
3337-3723הפועל כפר שלם6
3227-2722הפועל כפ"ס7
2929-3023מ.ס כפר קאסם8
2928-2322בני יהודה9
2930-2323הפועל רעננה10
2628-2422הפועל עכו11
2636-2723עירוני מודיעין12
2537-2522הפועל עפולה13
2335-2823הפועל נוף הגליל14
2229-2423הפועל חדרה15
2240-3122מכבי יפו16

תחנה חדשה: דור גלילי חתם בהפועל עפולה

השחקן בן ה-24 עזב את נס ציונה וחתם לעונה בקבוצה של רומן זולו: "שמח לצאת לדרך חדשה". אבוחמדאן ימשיך לעוד עונה בעכו, איצרין חתם בהפועל פ"ת

|
דור גלילי ושמעון פרי, מנהל המועדון (דוברות הפועל עירוני עפולה)
דור גלילי ושמעון פרי, מנהל המועדון (דוברות הפועל עירוני עפולה)

תחנה חדשה. דור גלילי, ששיחק בעונה הקודמת בסקציה נס ציונה שם שימש כקפטן, חתם היום (שלישי) בהפועל עפולה לעונה הקרובה. השחקן סיים שלוש שנים אצל הכתומים ובזמן הזה סייע להם להעפיל לליגת העל.

גלילי גדל במחלקת הנוער של מכבי ת״א, שיחק בנבחרות הצעירות של ישראל ובהמשך עבר למ.ס אשדוד, הפועל פ״ת ובשלוש העונות האחרונות שיחק כאמור בסקציה נס ציונה. השחקן אמר לאחר החתימה: “עפולה זה מועדון עם תנאים מעולים, אני שמח לצאת לדרך חדשה, ושמח להגיע לכאן”.

דור גלילי (חגי מיכאלי)דור גלילי (חגי מיכאלי)

רומן זולו, מאמן הפועל עפולה, התייחס להגעתו של השחקן: “הרבה מאוד זמן רציתי שדור יגיע לכאן, הוא שחקן מצוין ואני בטוח שהוא יתרום לנו רבות העונה”.

רומן זולו (עמרי שטיין)רומן זולו (עמרי שטיין)

במקביל, השוער רזי אבוחמדאן ששותף ב-7 משחקי הליגה האחרונים של הפועל עכו אשתקד ימשיך בקבוצה לעונה נוספת, באמצעות נציגו רועי סימוני. אבוחמדאן התייחס לחתימתו: “שמח להמשיך לעונה נוספת בהפועל עכו שהפכה עבורה לבית, מקווה לעזור לקבוצה להשיג את מטרותיה העונה”.

ובינתיים בנס ציונה, המועדון החתים את איתי מורנו, שמגיע לקבוצה ממ.ס רובי שפירא חיפה. מורנו בן ה-23, שהיה בעברו חלק מהסגל של הפועל עכו בליגת העל, חתם באמצעות סוכנו עידו קרן שאמר: “איתי מורנו כישרון גדול, אתלט, מהיר ויכול למלא את כל תפקידי ההתקפה. אני בטוח שזו תהיה עונת הפריצה שלו ומאחל בהצלחה לצדדים”.

איתי מורנו עם עידו קרן (פרטי)איתי מורנו עם עידו קרן (פרטי)

נס ציונה ממשיכה לבנות את הסגל לעונה הבאה כשהודיעה על שלושה שחקני נוער שקיבלו חוזה בעונה הבוגרת. הראשון הוא ארי נייגו שחתם לשלוש שנים וישמש כחריג בנוער ובסגל הקבוצה הבוגרת. השניים הנוספים הם איתן קומיסרוב ועידו אסקפה שעולים מקבוצת הנוער וחתמו לשנתיים הקרובות. בנוסף, הבלם בן ה-19 איתי רוטמן חתם בקבוצה לאחר ששיחק בשנתיים האחרונות בקבוצות הנוער של מכבי פתח תקווה.

עדיין בלאומית, גם הפועל רעננה מתחזקת לקראת העונה הקרובה והבוקר חתם בקבוצה הקשר ההתקפי בן ה-19 יונתן פרבר לשלוש עונות, באמצעות סוכניו שמעון אבוחצירה וצחי שלטי.

יונתן פרבר (דוברות הפועל רעננה)יונתן פרבר (דוברות הפועל רעננה)
יונתן פרבר עם שמעון אבוחצירה, צחי שלטי וגיל קופר (הפועל רעננה)יונתן פרבר עם שמעון אבוחצירה, צחי שלטי וגיל קופר (הפועל רעננה)

הפועל פתח תקווה החתימה את המגן חיים איצרין, בעונה האחרונה בלאומית עם הפועל רעננה, באמצעות סוכניו שמעון אבוחצירה וצחי שלטי. 

צפו באגדת בארסה מקפיץ עם ילדי אלו"ט



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */